Mitäs vuosi 2011
Vuosi 2011 oli suuria tunteita, mieletöntä onnea ja iloa, uuden elämän syntymistä ja kehittymistä, sukulaisten tapaamista sekä kääntöpuolella käsittämätöntä tuskaa, surua ja kaikkea paskaa. Tuska viime vuodesta on yhä suuri, enkä vieläkään pysty olemaan itkemättä kun asiat tulee mieleen. Elämä osaa olla joskus tosi paska. Elämä antaa ja ottaa. Kaikesta huolimatta - niiden mielestä joiden koirat on vain koiria - niin eihän meillä ole ollut mitenkään huono vuosi - mutta meille Jehu & Välkky olivat rakkaita ja tassun jälkiä on sydämet täynnä.
Tavoitteet & toteutuneet - perinteisesti ;)
OONA: Terveitä ja hyväkuntoisia päiviä, agilityä mielenvirkeydeksi ja kunnossapidon tueksi. Kisataan jos hyvältä tuntuu ( kunhan ohjaaja kuntoutuu) Tokoa mielen virkeydeksi, jos hyvältä tuntuu. Jälki ja esine-etsintää mahdollisuuksien mukaan, mielen virkeydeksi.
Oona kävi kevät kaudella vielä agilitykisoissa, ensin Santun kanssa, sitten Ruokolahdella minun kanssa. Viimeistä kisaa katseltiin, mutta ne sitten jäivät. Piirinmestaruuskisoissa oli kasvattaja tuomarina, joten siitä jäätiin sitten sen vuoksi ulos. Eikä tuo agiltykunto ole Oonalla enää ennallaan. Ilmiselvästi näyttää olevan sitä mieltä, ettei ole vanhentunut pätkääkään ja hyppää siitä mistä aina ennenkin, eikä se ole ihan oikea kohta enää ;) Pääsi kuitenkin Pepsin kera viikonloppuisin loppuvuodestakin treenailemaan.
Kesän tapahtumien vuoksi Oona joutui uhrautumaan tokoilemaan (terapiakoira) ja kävimmekin elokuussa haukkiksen kokeessa tekaisemassa yhden ei tuloksen. Seuraaminen oli kuitenkin _Oonan_ yksi parhaimmista, tuomari ei kyllä ollut samaa mieltä - noin niinkuin tokon sääntöihin verrattuna ja antoi 6. Hassua ;)
Muuten Oona sai toimia vain kotinarttuna ja osallistui kyllä treeneihin, jos ohjaajalla vaan intoa riitti.
PEPSI: Santtu hoitaa agility puolen, tuloskunnon saavuttaminen agilityssa myös kontaktiradoilla, muista tavoitteista Santtu pitää kirjaa omassa päässään…
TOKOn VOI1 ja mahdollisesti osallistuminen TOKOn SM-kisoihin kesäkuussa. Sopiviin näyttelyihin voisi myös ilmoittaa
24 rataa agissa ( agi + hyppy ) 4 hyppyratanollaa ja 1 yliaikainen agilityratanolla. Pääasiallisesti kontaktin jälkeen agility rata päätyi hylkyyn.
Tokossa 3 starttia VOI luokassa 0-, 2- ja 3-tulos :) Melkein ykkönen tarkoitti pepun vetämistä tunnarissa, jonka vuoksi liike meni nollille ( vaikka oikeakin tuli, ja merkkasi sen vielä pepullaan!)
Näyttelyitä ei ollut. Murhenäytelmän seurauksena Pepsi oli sairaslomalla heinäkuun ja toipui osan elokuutakin.
VÄLKKY: AGI uran aloitus ja nousu 2-luokkaan, TOKO ALO & AVO ykköset, jos vaan viedään kokeisiin… Näyttelykehässäkin voisi yrittää pyörähtää.
Tällä saralla tapahtui sitten kaikki... TOKO ALOsta 2 x 2-tulos, Agista nousu 2-luokkaan ja sieltä yksi luva, näyttelyistä hylätty ja kesäkuun lopussa siirtyminen rauhaisaan koirien taivaaseen. Jos asia kiinnostaa / ihmetyttää enemmän, voi minuun ottaa yhteyttä.
OHJAAJA: tekee sen minkä ehtii/jaksaa ilman stressiä, kuinka elämä lähtee pienokaisen kanssa sujumaan