Pepsin näyttely turnee päättyi tältä vuodelta. Valitsin Heinolan näyttelyn Kouvolan sijaan. Arvostelukin on nyt liuennut jonnekin, mutta erittäin hyvä sieltä sitten tälläkin kertaa tuli, avoimen luokan toinen.

Samalla reissulla sain säikytettyä Santun, kun se sai puhelun "Heinolan poliisista päivää" lisäkysymykset paljastivat, että emäntä on ajanut auton kiellettyyn parkkiin. Ennen kehää sitten spurttasin hakemaan autoni lähemmäksi ja ehdin onneksi vielä kehäänkin...

Sitten ruvettiin lomailemaan... Ensimmäinen lomaviikko oli tiukka ;) Maanantaina testailtiin agilityn alkeiskurssille haikalevia koirakoita, tiistaina pyörähdettiin haukkulaaksossa ( jälki-esine-tottis) Pepsi hyyty tottikseen melkoisesti, lämmin lähes kuuma päivä. Olisi ehkä pitänyt käyttää lammessa uimassa ennen tottista. Onneksi kokeessa * hih* on ilmat vähän viileämmät, toivottavasti ei sitten sateiset ja koleat... Illalla sitten agitreeneihin.

Keskiviikkona oli Välkyn agit, torstaina Pepsi kävi ottaa tottista ja pennut otti sitten agia. Perjantaina treffattiin koulutustoimikunnan merkeissä. Lauantaina Titin synttärit ja sunnuntaina äidin luona sukuloimassa ( sen siskot oli siellä myös) Santtu oli viikonlopun vantaalla agituomarina ja minä mm. imuroin yöllä yhden aikaan...

Toinen viikko oli myös aktiivista, maanantaina käytiin Jussin kanssa agissa ottaas vähän pikku juttuja, ja illalla oli Oonan hieronta. Tiistaina Oona huilasi ja otin Välkyn agitreeneihin. Torstaina epikset, johon ensin mietin osallistumista Välkyn kanssa, mutta päädyin täyttämään talkoovuoron ihan satasella.

Lauantaina Santtu ja Pepsi kävi Ruokolahdella kahdella agilityradalla. Ekalta 15 ja 3. sija (ja pyyhkeitä) ja toiselta sitten hylky. Piirinmestaruuskisoista voisinkin kirjoittaa oman aiheen ;)