Väsyttää muttei nukuta :/ Aurinkoa on taas saatu taivaan täydeltä pari päivää, tänään oli jo pakko luovuttaa, ei jaksanut yksinkertaisesti olla enää. Huhtariin kun se tuulikaan ei juuri tietään löydä.

Pepsi jaksoi olla mainiosti, oli eilenkin koko päivän vaikka isot käytiinkin hakemassa vasta päivällä. Telkkä tuli Taarnan tukijoukkoina mukaan, samoin Ufo ja Silikin ja Teppo :) Sisarrukset kyllä muistivat toisensa ja heti valmiina menoon ja leikkiin. Telkkä on aivan ihastuttava pikku narttu - eikä kyllä sekään kovin pieni ;)

Pokaalin kera sai Taarna ja Sarikin lähteä kotio päin, voittonolla hyppyradalta oli hienoa katseltavaa. Agilityradalta sitä nollaa vieläkin odotellaan.

Oonan viikonlopun saldo ei ollut mitenkään huono, joskaan ei erinomainenkaan. Agiradalta eilen femma - puominalastulovirhe - ja hyppikseltä nolla, mutta yliaikaa taasen, nyt 4,05. Tänään agilityradalta jälleen femma puominalastulosta. Radat olivat kivoja, sujuvia, pari kaarrosta meni pitkäksi.  :) Hyvä mieli :)

Jehulle vähän kehnompi saldo, mutta enempi hauskaa ;) hyl, 12,99 (5) hyl. hyllytykset puomin jälkeen putkesta, siihen ei tosiaankaan ollut tarkoitus mennä ;) Eilen sentään toiseen päähän ;) ja ennen hylkyä puomin ylös- sekä alastulo virhe ja tänään keinun ylösmenovirhe. Mutta kivaa oli :) Tänään pääsi päivällä myös sorsastamaan, oli puoli tuntia etuajassa tosin ;) Sorsastuskausi alkoi vasta kello 12.00. Vaan eipä tainnut tulla saalista ( en tiedä kun hävisivät kaislikon taakse uiden)

Että tämmöinen viikonloppu. Minä jään tässä kolmeksi viikoksi lomalle, suurempi suunnitelmia ei ole. Ensi sunnuntaina Järvenpäähän, tuomareina uusi tuttavuus Eija Berglund ja mm-karsinnoista tuttu Risse Koponen ( yhden radan verran ;)