Helteinen kesä takana. Lämpöennätykset saatiin rikottua heinäkuun viimeisellä viikolla ja on ollut aikasta tuskaa tälläiselle viileän ilman ystävälle. Rasitteena on ollut vielä evakko maaseudulla, 25 km työmatkat, remontti ja väsymys. Mitään ei olla siis saatu aikaiseksi kisa-koe rintamalla, ei olla reenattu agia eikä oikein tokoakaan. Peltojälkeä muutamia kertoja ja metsässä on taidettu pari kertaa käydä. Elokuu on hurahtanut samaan syssyyn ja nyt on kolmen viikon aktiiviloma edessä. Kotiakin päästiin muuttamaan, joskin odotamme vielä loppua lattiaa ja pientä hommaa riittää.

Muita uutisia: Topran "kennelin" ensimmäinen pentue näyttäisi yllättäen sitten kuitenkin toteutuvan ;)

Isällä on näyttelystä EH ja agilityssä kisaa 3-luokassa. Työlinjainen, varsinainen puurtaja, ei luonnetestattu, mutta hyväkäytöksinen, eikä luonteessa ole valittamista :) Tosin on herkkä kouluttamaan ja arvostelemaan muita, varsinkin agilityssä.

Emällä on laajempi harrastus tausta, saavutettuna muotovalio ja agilityvalion arvot kahdesta maasta, luonnetestin läpäissyt, bh-kokeen ja JK1 suorittanut sekä kisannut tokossa erikoisvoittaluokassa. Muiden kouluttamishalu on myös tällä yksilöllä melkoinen.

Pentueen odotetaan näkevän maailman  ensi vuoden puolella viikolla 1 ja ultrassa näkyi yksi melkoisen vilkas yksilö, joka luonnollisesti jää kotiin.

* hih hih  *