1772579.jpg

Viikonloppu vietettiin kuumassa Helsingissä Agility MM-karsintojen parissa. Hienoja ratoja tehtiin ja nähtiin, toiset riitti toiset ei.

Mahtavat Onnittelut Tiinalle&Wodelle viidestä radasta, yhteistuloksesta ja jaetusta 17 sijasta. Valitettavasti voittajien ajat olivat kovat ja ihanneajat tästä  + 10 prosenttia, nopealle parille tällä kertaa liian nopeita, mutta radat oli upeita ja taidolla vedetty.

Tiina on kirjoittanut hyvän selostuksen viikonlopusta - laiskana linkitän sinne ;)http://tmynttinen.vuodatus.net/blog/1445338

Onnittelut myös Oonan kasvattajille, sillä Mika & Fai sijoittuivat 7. !!

Maxeista: 16 koirakkoa sai pisteitä noin 117 koirakosta. Näiden lisäksi 7 koirakkoa, (ml.Tiina&Woitto)  selvitti viisi rataa ilman kahta hylkyä, kuitenkin siten että sijoittuivat jommalla kummalla lauantain radalla 30 parhaan joukkoon. Sunnuntaille pääsi jatkoon 49 koirakkoa.

Oonan hyppyrata oli näpsäkkä, mutta valitettavasti jälleen varaslähtö koitui murheeksi. Vitonen, mutta sikäli olen lähinnä ymmällään, että Oona ei hypännyt sitä hyppyä väärään suuntaan! Yliaikaa tuli sitten ihanat 8 sekunttia, mutta yliaikaa olisi tullut joka tapauksessa. Radalta olisi saanut max tulla 1,76 yliaikaa jos olisi mielinyt 30 sakkiin. Matikka kun mukavaa, niin kun Woitolla oli yliaikaa 2,53 ( pituuden kosketusvirhe (?!) kun ei aikaa vie, niin Oonalle aika olisi ollut noin 5,53, se 3 sekkaa siihen päälle...

Ja vaikka Woitto joutuikin pienen sääntömuutoksen uhriksi - kuten seuraavana päivänä ei jouduttu Hansenin radalla... yliajan vuoksi ei Woittokaan olisi ollut vielä 30 parhaan joukossa. Sijoitus toki olisi ollut jo melkein ;)

Woitto ja Riva sitten agilityradalla ampaisivat 30. parhaan joukkoon :)

Meillä rata alkoi hyvin ja vauhdikkaastikin, mutta sitten ohjasin putken väärään päähän, tai paremminkin jätin ohjaamatta oikeaan ( niinkuin moni muukin) Jotain kutsua sentään tuli - seurauksena riman pudotus, mutta ei toivottavaa vaikutusta siitä huolimatta..

Kisa-alue oli kiva ja oli kivaa kisata siellä! Ympäristö ei sitten muuten ollut ihan sopiva, mutta onneksi "stadi games" maastot antoi mahdollisuuden kävellyttää muuallakin kuin asvaltilla. Hotellissa oli kuuma, ja lauantai vei melkoisesti mehut niin minusta kuin koirastakin. Koska sunnuntain sai viettää ketynä ja turistina, pirteys löytyikin päivän mittaan. Oli tahtojen taistelua yrittää vähän levätä minien hyppyradan aikana ;)

Nyt vielä tsempataan piirinmestaruuskisoihin, jotka onkin kahden viikon päästä ja sitten käännetään katsetta seuraavaan tulevaan vuoteen, että mitä tehdään ja miksi :)