Santtu ja Jehu menivät epävirallisiin agiloimaan. Ratana oli sunnuntain open class rata, johon me emme osallistu. 8. sija ja tulokseksi 10, kielto hypyltä ja A:n alastulokontakti virhe.

Minä ja Oona suunnistimme Imatralle tokokokeisiin ja Pepsi lähti meidän matkaan. Ilta näytti oikein lupaavalta, varasin Oonalle viilennys pyyhkeen mukaan ja kuinka ollakaan juuri ennen meidän vuoroa alkoi sitten satamaan. :( No ei sen sateen pitänyt olla meidän kompastuskivi... eli en nyt ihan menisi kaikkea senkään syyksi laittamaan.

Paikallamakuu meni nollille, Oona ei mennyt maahan astikaan. Oli tosi pihalla, ei kattonut muhun ollenkaan ja oli kyyryssä ennen käskyn antoa. Ja siihen jäikin. Oli 4 minsassa noussut kuitenkin paremmin istumaan. Yksi viidestä sai 10 paikallaanmakuusta, muut paitsi Oona kyllä makasi, kun tulimme piilosta, mutta muutamat olivat ehtineet jo tehdä yhtä jos toista. Eli onneksi Oona "vain" istui sen.

Meidän vuoro oli neljäntenä. Oona teki jo lupaavasti ennen kehään menoa edes jotain - ei satanut enää -

Seuraamisesta kuitenkin vain 5,5 - ei perusasentoja juuri ollenkaan * huokaus * muutenkin tuli aika lailla perässä. Tuli kuitenkin. Hidas osuus oli paras. En muuten ole juuri muistanut harjoitella noita käännöksiä paikallaan. Ihan pari kertaa vaan. No.. ongelma tuskin on siinä vaan siinä motivaatiossa tehdä siellä yleensäkään..

Istuiminen 9,5, olisi varmaan saanut olla vähän nopeampi ;) tai sitten se alustava seuraaminen oli tyydyttävää.

Luoksetulo: varmat pysähtymiset  *heh heh * olisittepa nähnyt mistä vauhdista  * nauraa * 7,5 pisteitä. Tässä vaiheessa alkoi tuntua, ettei me ikänä päästä täältä pois.

Ruutu: lähti sinne kohti, löysi ruudun * jihuu*  löysi myös kehänauhan ihmetteli sitä, ja kun ei käskyäkään kuulunut, lähti tulemaan takaisin päin. Yritin vielä pysäyttää ja käskeä uudestaan. Pysähtyi, mutta sitten seisoi taas H. Moilasena siellä. ( kukahan sekin on)

Noutaminen esteen yli, jos toisella sitten lähtisikin - kaameen limainen ja haiseva kapula - en ota - kutsusta hyppäsi takaisin ja otti ensimmäisen perusasennon itse ! ( vaikkei mitään tuotavaa ollutkaan)

Metallinouto: lähti toisella - en kyllä tuo tätäkään ....  okei tuon sitten jos noin nätisti pyydät ( olin kyykyssä )

Tunnari: lähti ensimmäisellä käskyllä, haisteli, löysi oikean, otti, pudotti, tarkasti loput, ja otti sen oikean ja toi sen mulle.

Kaukokäskyt 9, (kohta saa nakkia) eteni vähän mutta teki asennon vaihdot nätisti ja hötkyilemättä ( yllätys yllätys).

Kokonaisvaikutus 8.

Yhteensä 160 pistettä - melko vähän sanoisinko - Kolme tulostahan olikin jo peräjälkeen, että kai se oli tultava maan pinnalle taas.

Mutta nyt kyllä harmittaa...