Olipas mukava reissu. Ennakkoajatukset Räsäsen radoista oli tiukat - ainakin ajan suhteen, mutta tällä kertaa helpotuksena oli se, että hyppyrata mentiin ensin, ja ihanneaika oli vähän löysempi kuin normaalisti ;) Jos muutama viikko sitten Oona meni 3 sekkaa yli ja nyt yli 6 sekkaa ali, niin jää siihen muutakin kuin yksi pidempi kaarros, kun se tuli nyttenkin. Mutta puhdas rata jälleen! Tällä kertaa sijoitus 8. Jehulle samalta radalta melkein nolla; kielto renkaalta joka oli viimeisenä.  korjaamiseen meni sellainen viisi sekuntia joka olisi ollutkin sitten miinusta.

Agilityradalle vaihtui tuomariksi sitten Risse Koponen. Hänen radoilla emme olleet aiemmin olleetkaan. Maneesi tuntui ahtaalta kun esteitä oli kiitettävästi. Oonan kanssa selvittiin radalta ihan ripeästi, mutta A:n kontakti ei sattunut kulkureitille. Jehulle tuli liian iso kaarros kepeille ja ajautui väärälle puolelle ja sitten tuli vielä puomilta alas ennen puolta väliä. Näytti vähän hurjalta noilla jaloilla, mutta sinne se nousi vaan uudelleen.

Tässä oli sitten tämän vuoden agilitytkin. Loppu vuosi harjoitellaan ja levätään - sopivassa suhteessa - ja ensi vuonna taas uudelleen radoille =D 4 nollaa kasassa SM-kisoihin, ihan hyvältä näyttää. Kontaktit kuntoon ja vauhtia ohjaajaan ja koiraan, eiköhän siinä olekin sitten tekemistä vähäksi aikaan ;)