järjestettiin Imatralla by Wuoks

Santtu ja Pepsi osallistuivat epävirallisiin miun kouluttaessa omaa ryhmääni. Mölliluokka meni hienosti; Pepsille 10; kielto _siltä_ tummansiniseltä putkelta ja rima ( joka kaatoi siivekkeen) Mutta vauhtia oli :)

Kilpailijoiden rata oli melko haasteellinen ja oli siellä pari juttua joita ei ollut ainakaan Pepsin kohdalle harjoituksissa sattunut; puomin alla U-putki, mutta hylky tulee ihan Santun ohjauksen vetäessä Pepsi pois putkelta. Seuraava tulee _sen_ sinisen putken jälkeen, kun Santtu ei saa (ota) Pepsiä haltuun vaan päästää livahtamaan hypylle, joka piti mennä takaa. Kepit oli hienot :) Puomin kontakti oli juuri sellainen, jota olen yrittänyt Santulle selittää, mutta nyt se näkyy nauhalla :D Eikä se ole sellainen kontakti, jonka Santtukaa haluaa. Lopuksi tuli vielä 1 rima alas. Hienosti teki kepit ja takaleikkaus onnistui myös hienosti. Oli siinä paljon hyvääkin, jos virheitäkin sattui.

Tiina ja kummipoika Warma olivat matkassa mukana ja mölleissä 5 ja kilpailijoiden radalta hylky. Mutta hyvältä näytti ja taitaa se virallinen kisa olla edessä.... onko se maaliskuu vai jo aiemmin.... hih hii :)

Oona joutui tyytymään tänään sohvailuun, metsälenkkiin ja koulun pihalla tokoiluun - jossa sillä oli kyllä hurjan hauskaa :) oli kyllä kivaa.

Pepsi pääsi illalla vielä citylle kävelylle - ja näytti kyllä ihan siltä että maalta oli tultu kaupunkiin. Kyllä oli ihmeissään! Ihan nauratti. Pitää käydä vähän useammin, jos aikoo sinne BH-kokeeseen, johan siellä kaupunkiosuudella kuolee nauruun - kaikki - on se niin koominen siellä. Kierroksen jälkeen mentiin oprin parkkihalliin ja tokoilemaan. Vähän näkyi keskittymisessä päivän agit, ei pahasti, mutta treenattavaa riittää.

Tästä on hyvä jatkaa ensi viikkoon, tekemistä riittää :)