Tiistai iltana hurautimme Välkyn kanssa Imatralle Tuulan, Pipsan ja Hermannin luokse. Jälleen menomatkan Välkky piti ääntä hiljaa ja kovvoo, mutta selvisi jälleen kerran hengissä tästäkin reissusta. Kahvin ajaksi jätinkin Välkyn rauhoittumaan autoon, viihtyy siellä paremmin kun ei ole käynnissä, eikä sellaista kirkuvaa pientä otusta voi ottaa autosta pois, tai se ei ikänä opi...

1951421.jpg

Parivaljakon kuvia löytyy lisää täältä: http://picasaweb.google.fi/atopra. On sinne muutama kuva Oonastakin päässyt, kun otin kotipihalla ennen lähtöä. Kiitos Titille, että lainasi kameraa. Miun olisi vain pitänyt tajuta vaihtaa lyhyt putki, osa kuvista jäi epäselväksi, mutta en raaskinut deletoidakaan :)

Pipsa ollessa 3 viikkoa vanhempi ja 3 kiloa painavampi oli tällä kertaa Pipsan eduksi. Välkky oli kyllä iloinen puuttavasta 10 kilosta, jota löytyy kotileikkikamu Oonasta. Yhdessä aloittivat jo maailman valloituksen, kävivät vähän naapurissakin jo.. taisivat käydä kolmessa naapurissa...

Välkky yritti jälleen käydä uimassa, ja tietty pää edeltä. Tuulan pihassa oli kiva polvea myöten oleva allas, jonne olisi taas ollut niin mukava pulahtaa.. Tuula ehti nappaamaan kiinni tällä kertaa, mutta pää tuli pestyä taasen.. Kotimatkan olikin melko hiljaa, pikkaisen jotain vinkua hetkittäin kuului. Oli kyllä matkaaja tällä kertaa poikkikin :)

Kiitos Pipsalle ja Tuulalle seurasta, treffataan uudelleen :)

Pennut ovat kyllä söpöjä, mutta nyt alkaa tuntua uudessa omistajassa väsymys kyllä. Luulin, että viime yönä jos koskaan olisi saanut nukkua aamuun asti, niin eikös Välkky hillunut jo 2 aikaan. Ehdin Annelle eilen kehua, kuinka harvoin tarvitsee öisin käydä... Ja ruokaakin olisi pitänyt jo silloin saada. No ehkä sitä oli kuluttanut illalla vähän enempi.

Koiralauman elämä ei ole vielä täällä päässyt balanssiin, odotellaan nyt Välkyn kasvamista, jotta pääseevät Pepsin kanssa suunnilleen tasoihin tai ainakin, että Välkyllä on jotain mahiksia. Pepsin leikit ovat vähän liian rajua ja se on niin nopea liikkeissään.

Laitanpa tähän samaan vähän mittatuloksia: säkäkorkeudet mitattiin maanantai iltana ( 29.09.)

  • Jehu 60,7 cm - 9 v
  • Pepsi 56,5 cm - 2 v 5 kk
  • Oona 49 cm - 7 v
  • Välkky 32 cm - 2 kk 4 pv

Välkky oli 9 vko jälkeen yhden kilon ja yhden sentin Pepsiä jäljessä. Mutta tuskin noista jaloista ihan kirppua tulee ;)