Tavoitteet saavutettu SM-kisojen osalta, olisi vain pitänyt vähän miettiä kuinka tavoitteet asettaa jos ne kerta saavuttaa :)

LAU:n kaikki joukkueet saivat tuloksen kasaan, minit olivat 34. medit 28. ja maxit 18.!!

Maxien joukkuetuloskaan ei ollut kuin 10 :) joukkueessa kisasi:

  • auskel Woitto ja Tiina 5
  • auspai Oona ja Anne 5
  • novnou Mikke ja Päivi 5 ja ankkurina
  • borcol Rölli ja Pertti 0

JEE JEE!!

Hyppyrata ei ollut mikään mallikas suoritus, vähän vääntöä kun piti ohjata loppu takaa ja minä kun olisin halunnut sinne eteen, mutta kun ei päässyt, niin ei päässyt. Siitäkin huolimatta NOLLA! Sijoitus kahdehdittava 53. :P

Finaaliradalla sitten tuli paha kartturin virhe, ohjaan 5 esteenä olevalle renkaalle viereen hypylle... aijai! Enkä edes tajua korjata!! En lukenut sitä tutustumisessa ansaksi ollenkaan.

 Ensi vuonna sitten uudelleen yrittämään... :)

Tavoitteethan olivat... joukkueessa max 5 sekä yksilöissä parhaansa tekeminen, pääseminen toiselle radalle. miten olisi ollut... yksilöissä pääseminen toiselle radalle ja parhaansa tekeminen ( sen ei olisi pitänyt olla ainakaan hylky ;))

Tämän vuoden ässämmit oli sitten siinä ja seuraavat sitten vuoden päästä. Sinne on kasassa yksi nolla ja sinnehän tarvitaan 7 nollaa, joista kaksi voi olla hyppyradalta ( joten yksi jo on sieltä) ja sitten tarvitaan vielä tuplanolla. Tänä vuonna on kuitenkin vielä monta kisaa edessä jossa onnistumisia haetaan ja onhan ne tärkeät kisat vielä edessäkin...