Lauantaina käytiin aussie-erikoisnäyttelyssä, joka oli laatuaan ensimmäinen Suomessa. Kausala oli mukavan lähellä ja päädyin menemään töihinkin sinne ja ilmoitin kannatuksen vuoksi myös Oonan sinne.

Tuomarina oli Sharon Sparks, USA ja tulos VAL ERI3

Beautiful earset, nice stop. Could use more fill under eye. Nice shoulder. Good length of body to height. Nice spiring of rib. Nice length of loin. could use more bone to size. Nice front movement. Good rear movement. Could use more reach and drive but balanced motion.

Käytös oli erinomaista ja seisoi tosi ryhdikkäästi :)

Lauantai iltana käytiin myös vaa'assa, Pepsi 15,6 kg ja 50 cm. Oonan "tuhti näyttelykunto" oli tänään 20,6 kg eli melko timmissä kunnossa esitetty ;)

Sunnuntai aamuna auton nokka samaan suuntaan ja nyt jäätiin Kouvolaan. Kaksi agilityrataa ja tuomarina Tuija Kokkonen.

Oonalle ekalta 10; keppien pujottelu jäi kesken; luultavasti ohjaajan ajatuksen ja vilkaisun seurauksena ja se pirun puomin kontakti.. Toiselta radalta nolla - sisälsi myös puomin ;) - mutta yliaikaa 5.01. Ihanneaika oli tiukka. 20 nollaa kolmosluokassa, 5 sai merkinnän.

Jehulle ekalta radalta hylky; virhe kepeiltä ja sitten karkaa käsistä putken väärään päähän. Toiselta radalta 15, kielto hypyltä, kepeiltä virhe, puomin ylösmeno loikaten ja yliaikaa 9 sekunttia. Toisin sanoen.. meni tosi vauhdikkaasti ilman kieltoja, sillä eiköhän niihin mennyt ainakin 4 sekkaa. Yhteensä siis 24.

Tälläistä tällä kertaa ;) Loma jatkuu vielä tämän viikon. Viikonloppuna on sunnuntaina ruokolahden kisat.