Meillä ei ole nuo Mikkelin kisat olleet kovassa huudossa tuloksellisesti, mutta viime kesän kahden hyllyn jälkeen puristettu kymppi auttoi luomaan edes vähän uskoa paikkaan. Samoin aika, harjoitus ja kehitys.. Tavoitteena siis onnistua Mikkelissä kolmella radalla.

No minä mokasin ensimmäisen radan, koira toisen ja kolmatta ei kumpikaan

Eka rata tuli vähän äkkiä eteen, kun vielä siinä lämmittely hässäkässä päätin viedäkin Onnin häkkiin enkä jättää autoon, kuten suunnittelin. Olimme alkupään lähtijöitä ja siinä hätäillessä lähdin - vaikka epäröin - radalle ennen pillin vihellystä Ei rata virheitä ja videolta kellotettuna juuri ja juuri ihanneaikaan. Hylätty nolla siis.

Jehulle ja Santulle keinulta kontaktivirhe alastulosta. Santtu jäi liian taakse, Jehu hyppäsi ja posotti keppien ohitse, jotka olivat vähän sivussa. 10 ja ylkkää.

Toisella radalla Oona pongasi ratahenkilön ja jäi sitten haistelemaan ilmahajua. Herpaantuneella otteella huono vienti kepeille - johon ei edes Oona hirmuisella innolla oikeaa väliä lähtenyt etsimään. 10 + yliaikaa 11 sekkaa. (hyppyradan ihanneaika 26 sekuntia)

Hyppikseltä Jehulle ja Santulle puhdas rata! ja ylkkää... Mutta siistiä menoa, kepeillä meinasi mennä vähän pitkäksi.

Viimeiselle radalle oli omat fiilikset kyllä ihan kadoksissa, väsyttikin pirusti. Kävin "levitoimassa" auton takapenkillä ja se taisikin auttaa. Lahikaisen rata Lummerannan ratoihin verrattuna oli huomattavasti enemmän ohjattava rata, mutta sieltä se nolla sitten tulla tupsahti ja 6. sija. Ihanneaikaan ei tosin jäänyt paljoa eroa -0,88, mutta jäi kuitenkin. ... ja jos Oona vielä siinä vauhdissa olisi väärälle ohjannut, niin sitten kannattaisi lopettaa koko laji

Jehulle taas erittäin mallikas rata ja keppivirhe. Keppien tulokulma oli ehkä vähän mahdoton heille, vitonen ja reilu 3 sekkaa yliaikaa.

Yliaika tilastot vähän kärsii mutta muuten hyvä saldo

Oona: hyl-10-0 meno oli perusrauhallista

Jehu: 10-0-5 <- kaikki radat erittäin hyviä :)