Eilen sunnuntaina päästiin agiloimaan Purinalle Helsinkiin, hyppäsin Pertin kyytiin ja Oona ja Juippi matkasivat hyvin sulassa sovussa. Tavoite oli lähteä hakemaan puuttuva tuplanolla SM-kisoihin, vähän kuin pääsiäisperinteenä. No, tuplasti tehtiin puhtaasti, mutta yliaikaa meni hyppiksellä. 1,67. Nii ja eka oli hylky - kiellon jälkeen. Puomin kontaktit oli kuitenkin ihan superit - hyvä Oona! - ja radat muuten hyviä. Pääsiäisen 5 radasta 3 puhdasta, yksi vitonen ja yksi hylky ei ole yhtään huono aloitus tauon jälkeen! Kyllä se tupla vielä irtoaa ja tuplastikin :D Matkaseuralaiset nappasivat vitosen joka radalta ja hyvän mielen - se on joskus todella paljon!

Kotona oltiin yhden aikaan ja kun kello soi aamulla kahdeksan aikaan näyttelyyn valmistautumista varten - ei kyllä motivaatio noussut näyttelyitä kohtaan yhtään! Väsytti niin pirusti! Onneksi koira oli pesty ja puunattu, eikä ollut sunnuntaina lenkillä likaantunutkaan. Loisto puudeli tuo Välkky, antoi niin hienosti pestä ja kuivata, tykkää olla häkin päällä puunattavana, joskin tassuja ei tarvii kattoo niin tarkasti sen mielestä, ja aamulla kun suihkuttelin vettä, niin vähän silmät räpsi. - Vesisuihkeen negatiivisena vahvisteena voi siis unohtaa :D

Päädyin näyttelypaikka-taktiikkaan, noin puoli tuntia ennen kehän ääreen ja katsotaan mitä tuleman pitää :) Ei häkkiä vaan siihen hulinaan vaan. Parkkipaikka oli hankalin, piti vähän haukkua kaikkia - melko satunnaisia ihmisiä, mutta sitten näyttelypaikan aitojen sisäpuolla taisi tulla viisi pöhähdystä :D Raili ja Pelle olivat heti porttien sisäpuolella, Pelle purkamassa energiaa ja pojat siinä vähän seurusteli ja leikki.

Kehä oli parin kehän takana ja väkeä oli kyllä ihan riittämiin. Hyvin päästiin oman kehän luokse, mistä löytyikin vanhoja tuttuja ja uusia ;) Välkky kyllä kohteliaasti tutustuu ja on ystävällinen ja pääsi omaan tahtiin haistelemaan ihmisiä.

Kehässä Välkky pääsi neljän koiran kärkeen vetämään letkaa. Esiintyi nätisti, antoi tutkia tosi hyvin, mitä nyt silmät vähän muljusi ;) Mutta takapäätä en ihan länään saanut,.. pitää vielä harjoitella sitä. Sijoitus tällä kertaa kuitenkin 3. Onnittelut Titolle voitosta :)

Leni Finnen arvostelu Välkystä:

Riittävät mittasuhteet, sopiva luusto, hieman kevyt kuono-osa, oikea asentoiset korvat, keskiruskeat silmät, riittävä eturinta, melko pysty olkavarsi, välikämmen voisi olla joustavampi, oikeanmallinen rintakehä, riittävät takakulmaukset, liikkuu ahtaasti takaa, melko löysästi edestä.

Ei ihan ollut niin innostunut kehässä kuin harjoituksissa on ollut. Nyt onneksi alkaa taas nuo kisamatkat ja tottuu ihmisvilinään ja siellähän on hyvä harjoitella kaikkea muutakin :) Mätsärikokemusten jälkeen tämä oli voitto meille ja jatketaan harjoituksia :)

Santun ja Pepsin Helsingin reissun tulos oli kaksi hylkyä. Ei osunut agilityradalla kontakteille eikä hyppiksellä putken oikeaan päähän. Myös tämä pari jatkaa harjoituksia

.. ja kai me Oonan kanssakin reenaillaan jotain :)

Välkky pääsi illalla vielä agiin nuorten kelpojen kanssa. Puomi oli hyvin muistissa ja ajatus siitä, että siellä pysähdellään, hyppyihin haettiin vähän tuntumaa, putkia muisteltiin ja opeteltiin pussi :)

Eiköhän meille kaikille maistu uni tänä iltana.. jos vain tästä koneelta häipyisi ;)