Tällä viikolla taas ilme kiristyi, kun tiistaina sateli vettä ja kaikki kentät meni ihan jäiseksi. KE-TO yöllä tuli lunta, joka korjasi tilannetta huomattavasti ja päästiin eilen käymään Oonan kanssa pikaisesti koulun kentällä. :)

Vaikkei olekaan niin mahdottoman liukasta, niin työmaan tiellä on.  Lähdin eilen töistä vähän reippaasti, eikä se Mondeo siitä suoristunutkaan - eikä edes pysähtynyt jarruttamisesesta huolimatta. Liiti niin iloisesti tien toisella puolella olevaan tolppaan. Ehdin ajatella että kohta pelti taipuu, tuli niin hyvin kulmaas ja syvälle. Syvälle jo! Tolppa taipui Mondeolle. Onneksi ei ollut rauta/metallitolppa, vaan kovaa muovia. Sen verran kovaa, että mondeon puskurissa oleva sumuvalon suojus antoi periksi ja joku muu pala ;) Mutta tosi pahaa jälkeä olisi tullut, jos se tolppa olisi ollut se miltä se näytti! Selvisin siis säikähdyksellä.

Sain sudittua sillä tiellä enemmänkin ja seuraavassa mutkassa lähti puskemaan taas suoraan. Eli ei siis mitään kiirettä töihin ;) eikä töistä pois :D