Pennun purkuun tiistai iltana kuului eläinlääkärissä käynti. Pepsi oli mukana, kun sille tuli taas syksyinen silmätulehdus. Hienosti pojat olivat, joskin loppujen lopuksi olivat jo melkein kotonaan, eli meinasi mennä vähän villiksi ;)

Välkky oli ajomatkat hiljaa :) ja pysyi hienosti kontissa. Toyotasta taitaa nähdä jo vähän enemmän uloskin ;) Vaaka tuli myös tutuksi ja lempipaikaksi, siinä olevalla kumimatolla oli mukava odottaa vuoroaan ja siitä sai myös namia ;) Painoa oli 8,6 kg. Välkyn masu on ollut hieman sekaisin, johtuen varmasti puruluista. Isot eivät siis ole syöneet osaansa.

Välkky oli reipas myös eläinlääkärin huoneessa, pallien puristelu vähän ihmetytti, hampaat sai katsoa sivuilta, mutta edestä olikin jo kiintiö täynnä. Onnistui sekin. Rokotuspiikkiä ei huomannut ollenkaan, kun sai reilusti ruokaa pöydälle. Nälkäkin oli jo siihen aikaan päivästä.

Pepsin ollessa hoitovuorossa, Välkky sai tutkia vähän paikkoja ja totesikin, että hän haluaisi olla siellä pöydällä kiinnostuksen kohteena. Muista tuo, niin eiköhän eläinlääkärissä pärjätä ;)

Saatiin myös Hillsin lahjakassi, pikkupussi kuivaruokaa sekä tölkki herkkua. Avustajan kertoessa, että liittymällä Hillsin klubiin osallistuu arvontoihin ja voi voittaa koiralle loppuelämäksi ruuat, johon Välkky vinkaisi innostumisen merkiksi ja katsoi minua anovasti :) En ole kyllä varma, että jokos liityin siihen kasvattajalta saamastani pentupaketista ;)

Eli täällä jatketaan kasvamista ja uuden oppimista :)

1983715.jpg