Ei kisoja, treeniä ja lenkkeily näinhän se menee. Santtu kävi itseään lisäkouluttamassa, mutta siitäkin vähän myöhemmin sitten lisää.

Tokoa on yritelty innokkaasti treenata. Ilmoitin Pepsin jo 17.2. älppärin kokeeseen, mutta oprissa harjoitukset ovat nyt ohitse, äkkilähtö tuli sieltä. Keskiviikkona vähän videoitiin noita nuorikoita, mutta tosi hämärää tuli.. siis kuvan laadusta. Näkyi siellä välillä jotain hyvääkin, mutta... kyllä se taitaa alittaa miun tasovaatimukset.... aika reilusti....  mut katsotaan nyt.

Oonan kanssa treenit on jäänyt vähän sinne päin treenailuksi, pitäisi sitä saada nyt kisakuntoon eikä vain yksittäisten suoritusten tekemiseen. Mut hyvä asenne sillä on ollut nyt tekemiseen, silloin kun on päässyt.

Oonahan pääsi yksi sunnuntai opriinkin, kun Pepsi joutui lenkin jälkeen pesulle pyörittyään p****ssa enkä viittinyt viedä sinne pölyyn ja olisi ollut kosteakin vielä. Kyllä Pepsin kanssa on _hauskaa_ tokoilla mutta Oonan kanssa kivaa, kun se osaa niin paljon :D Molempien kanssa siis sujuu homma.

Agilityä ollaan treenailtu viikonloppuisin Joutsenossa ja tietty koulutettu ryhmiämme. Mitään suuren suurta muutosta ei ole kyllä päässyt tuolla harjoittelulla tapahtumaan, mutta jos se vanhakin pysyisi muistissa, niin hyvä juttu. Pikkaisen kiinnostaisi jo lähteä ensi kuussa kisamaankin, mutta... mutta...  saa nähdä.. viimeistään sitten omissa kisoissa :)