Viikonlopun ilouutisia Salosta, jossa oli ulkomaalaisia vieraita kehässä :) Agility MM-kisojen innoittamana Martina oli myös tullut Suomeen ja halusi näyttää meille miten se ERInomainen sieltä näyttelykehästä irtoaa ja niinhän se irtosi ;)

1946220.jpg

28.09.2008 Salo ryhmänäyttely, Pirjo Aaltonen

Mittasuhteiltaan oikea hyväluustoinen, tiivis uros. Hyvä kallo-osan leveys. Hyvin asettuneet korvat. Riittävän täyteläinen kuono-osa. Hyvä kiinteä ylälinja. Hyvin kulmautunut edestä, riittävästi takaa. Liikkuu sopivalla askelpituudella, hieman ahtaasti takaa., sopivasti edestä.

1946219.jpg

Telkälle myös ERInomainen ja sijoitus avoimen luokan 3, paras narttu kehässä ei tällä kertaa sijoitusta. Erinomaiset sisarrukset siis :) Yläkuvassa Martina & Pepsi ja alakuvassa Telkkä, Martina ja Pepsi. (Kuvat Kariluoto)

Agilityn MM-kisaviikonloppu oli aikamoista rumbaa, tosin helpotti kummasti, kun päädyin jäämään perjantaina kotiin. Kotikatsomoa kuitenkin tällä kertaa hellittiin agilityliiton aktiivisen infon johdosta, sai kisapaikan kuulumisia, fiiliksiä ja jopa videoita suomalaisista koirakoista. Sunnuntaina sitten Mimmu&Sami tulivat lapsenvahdiksi ja pääsin itsekin tuntemaan sydämen tykytykset ja fiiliksen hallille. Välkky ja isot olivat käyttäytyneet hyvin ja hyvin oli kotona pärjätty. Suomeen vain yksi mitalia, maxien yksilö pronssia Jouni Oreniukselle ja borcol Yokolle :)

***

Biggest thanks for Martina :) and congrulations of dog show success. It's all thanks to you. Coats shine is on the dog. ;) I think, Sami washed him in July, after one wood-round.. (arrrg) Maybe we will see next time ASCA show&agility (maybe I also see you :)) but not the next one ;)