Agilitykisat Helsingissä, mutta missasimme ilmoittautumisen. Seinäjoen kisat hiffasin riittävän ajoissa, mutta karttaa katsoessa totesin, että ei ehkä tuonne asti kuitenkaan. Mika ja Redi olivat siellä kisaamassa ja saivat nollaradoilla ykkös- ja kolmossijat :)

Tiina päätti sitten avata latua PK-lajeihin enemmänkin ja löysi Kotkasta BH-kokeen ja annoin luvan ilmoittaa Oonankin jos mahtuu. Joten vappuaaton vietimme Kotkassa.

Nurmipellolla tottista ei ollut Oonan vahvuus ainakaan hihnassa, puutteellinen ja minäkin sitten unohdin juoksu - ja hidas osuuden. Ehkä se olisi parantunut suoritusta, mutta aika karmeeta se oli. Henkilöryhmässä Oona ei istunut ja haisteli immeisiä.

Hihna irti ja seuraaminen lähti jo paljon paremmin. No, parantamisen varaa tietty oli. Liekkö tyydyttävä siitäkin. Lyhyellä sivulla täyskäännöksessä Oona jäi jonnekin, mutta paikkasi karkurireissun ennen pysähtymistä (missään en ole käynyt)  Liikkeestä istuminen Oonamaisen rauhallisesti, samoin maahanmeno ja luoksetulo ja suoraan sivulle. (niiku on opetettukin) Paikallamakuussa ei huomauttamista. Tottisosuus tyydyttävä - hyväksytty.

Kaupunkiosuus oli aika järjestetty juttu, tietenkin. Amiraali-huoltoaseman pihalla. Vähän Oona herpaantui ja alkoi näykkiä taskusta, mutta komentamalla asettui siitä sitten. Jäi odottamaan kaupassa käyntiä nätisti eikä reagoinut kenenkään. Hyväksytty.

BH tunnusta voi siis alkaa käyttää.

Kiitokset Tiinalle ja BH-Wodelle, jotka saivat meidät lähtemään mukaan seuraksi, ihan kiva tulijainen. Jos sitä joskus sinne jälkikokeeseen haluaisikin...