Viime viikonloppu meni tosiaan omien kisojen järjestelyissä ja koirat lämmittivät kiitettävästi sohvaa. Palkkioksi koirat saivat yhden huilipäivän lisää, kun tottistreenit piti perua, kun kotonakin on siivottava ja oma jaksu oli vähän kehno. Siivota on joskus pakko, niin ja käydä kaupassa.

Tiistai ilta meni jälleen hallilla. Ensin reenattiin Oonan kanssa ja melko mukavasti meni, joskin reenit oli hallissa ja tahto tuo kunto taas loppua vähän molemmilta ja ne käännökset on töks töks kun jalat ei kulje siellä. Seuraavan tunnin koulutinkin ryhmäläisiäni ja reenit päätettiin tosi hyvään fiilikseen jokaisen kohdalta :) Näin se pitää ollakin :) Ehdittiin ensimmäisessä harjoituksessa tahkotakin ;)

Välkky odotteli ja kulutteli energiaa pari tuntia autossa ja pääsi kuin pääsikin sitten reenaamaan :) :) Keinu, A ja puomi tehtiin pariin otteeseen, keinua ja puomia vähän enempi. Muutamat verkko kepit ja sitten hyppy-putki- hyppy-hyppy harjoitusta. Luonnollisesti pitää vielä paljon varmistella, kunhan vain ei selkärankaan ;) Hyvältä pentusen oppiminen näyttää.

Keskiviikkona peruin Välkyn agi treenit ja keskityin koirien pesemiseen ja puunaukseen. Tämän olisi voinut tehdä aikaisemmin, jos olisi ollut vain aikaa. Pepsi ja Välkky näyttivät paremmalta ennen pesua.. Karvaa lähti ihan mielettömästi, onneksi kuivasin ulkona ;)

Torstaina oli sitten Lappeenrannassa ryhmänäyttely raviradalla. Lyhyt matka :) Tuomarina oli Tomas Rohlin Tanskasta ja harjoitusarvostelija, jolle piti koira esittää samalla tavalla kuin oikeallekin.

Välkky ei saanut numerolappua postissa ja joutui luokkansa viimeiseksi ja ensimmäiseksi harjoitusarvostelijalle. Välkky taisi ilmasta itseään ennen aloitusta siten, että tää nainen vähän varoi Välkkyä ja siitähän ei sitten tullut mitään :( Sain näytettyä itse hampaat ja tosi tukevassa otteessaa kun tutki muuten. Aattelin, että tästä ei tule nyt mitään, kun heti perään uudelleen. Virallisen tuomarin otteet olikin ihan toiset, se katsoi hampaat ja kun Välkky kyseli haukahtamalla, että mikäs olet minua arvostelemaan, niin tämä mieshän nappasi mun makkaran ja antoi Välkylle sitä ja tutki sen! Ja näin hän sitten arvosteli:

10 month old. good size. Nice shape of head. Good skull. enought muzzle. nice eyes shape. well set and carried ears. good body proportion, but needs to settle. enought bones. good ridgecage for age. i would like better angulations in front, good behind. i would like stronger feet. still very puppy. in movement could be more stable in front, close behind. coat of good texture, bit curly.

tulos JUN Hyvä

Nuorten luokassa oli vain yksi koira  ja sitten uudelleen Avoimeen kehään Pepsin kanssa. Pepsi käyttäytyi hienosti ja pikkasen olisi voinut olla skarpimpi. Vähän väsyi/tylsyi, kun ei olla harjoiteltu juurikaan noita näyttelyjuttuja sen kanssa, niiku et ne olisi jotain superkivoja temppuja ( niiku ei kenenkään kaa) Tästäkin on nyt oma mielipide vähän muuttunut ;) Pepsistä tuomari sanoi näin:

3 years old. well size. very nice shape of head. good skull and muzzle. nice eyes and good ears. good body proportion. good bone and ribcage. enought angulation. a front good behind, i would like stronger feet. coat and texture in summercoat. moves well on side with good efficiency. needs to be more stablee in front and right hocks. Nice temperement.

tulos AVO EH2

Erinomaisia sai vain ne, jotka eivät voineet sertejä vastaan ottaa ja Pepsi oli heti Robinin kannassa kiinni :/ Mut ei voi mitään... tällä(kin) kertaa näin.

Onnittelut Robinille PU1 ja VSP:stä sekä Välkyn uudelle ihastukselle Laralle PN2 ja SERTistä!!

Onnittelut myös kelpiekehään Arwolle ja Jillalle SERTIStä :D