2196166.jpg

Uusi vuosi vaihtui rennossa fiiliksessä, joskaan ei kotona vaan naapurissa. Koirille oli riittämään ihmettelemistä toisissaan ja "poroerottelussa". Pepsi ei ottanut vieraanvaraisuutta vastaan vaan pörinä alkoi heti sisälle päästyämme Pyrylle, joten kaikille helpoin vaihtoehto oli erottaa pojat aidalla. Pepsin seurana oli sitten Oona tai Jehu tai molemmat.

Paukkeeseen ei kukaan juuri reagoinut, Oona tuntui olevan ainoa, joka edes kuuli sen. Pää nousi kuitenkin naapurissakin vahtiasentoon, kun auto meni ohitse, muuten pauke sai paukata ihan rauhassa.

Välkyn piti käydä tiuhaan ulkona, ettei tarvinnut käydä kylässä siivoamaan, eikä pentua meinannut sitten välillä saada sisälle, kun vieraalla pihalla oli kaikkea kivaa. Raketit paukahtelivat ja mami melkein jäätyi ulos, mutta kiire ei pojalla ollut.

Mutta hyvä näin. Puoli kahden aikaan tuli kotiin ja varttia vajaa yhdeksän Välkky kyseli, että mites, olisikohan ruoka aika hollilla, kun tuo aurinko alkaa nousemaan ;)

Uusi vuosi aloiteltiin sitten kaikessa rauhassa nettisurffailulla ja lenkkeilyllä. Lenkin jälkeen Oona pääsi koulun pihalla "ohjausharjoituksiin" ottamaan ruutua ja ohjattua ja tein sitten jopa idarin, joka onnistui täydellisesti. Osa-aikaeläke jatkuu siitä huolimatta ;)

2196163.jpg

Pepsi ei eläkkeestä nauti vaan nauttii possusta ;) Santtu jostain reissusta kantoi possun viime vuonna kotiin ja nyt sille löytyi onnellinen omistaja ;) Possu ei vingu, mutta tekee uuden omistajan hulvattoman iloiseksi.

Pepsin kanssa käytiinkin illalla jäähallilla tokoilemassa. Seuraaminen on syynissä ja kontaktin pito. Liikkeestä jätöt vaikuttaa lupaavalta ja luoksetulo on pepsimäisen lupsakka. Noutoon olen tyytyväinen, joskin sekin on "vain" lupsakka ;) Mutta näillä se vuosi alkaa, katsotaan vuoden päästä mihin päättyy.

Ilmat on ollut joulujen välit ihanan aurinkoiset, ja näin alkoi myös uusi vuosi. Kirkasta ja kylmää, pakkasia on luvassa parille seuraavalle päivälle rutkasti. Luntakin on sopivasti, itse asiassa aika paljon. Tästä tulee erinomainen vuosi!