Mehän käytiin kisailemassa Joensuussa :) Eilinen päivä töissä oli melko raskas, vaikka untakin piti olla saanut yöllä, mutta sen laatu oli vähän kehno. Viime yö korvasi edellisen :D Nyt onkin sitten oikein myrsky sää; tuulee, sataa ja lumet sulaa.... great.. ja liukasta on!

Mutta niihin kisoihin :) tuomarina oli Tuomo Pajari ja radat oli tosi mukavia. Onskulle tulossaldo jäi nollattomaksi 5 - HYL - 5, mutta hyvät radat.

Ekalla agilityradalla A:n alastulokontakti virhe, joka olikin tämän vuoden eka! Huippurata muuten!

Toisella radalla käytiin vähän taistelua kumpi sanoo milloin lähdetään. Minä voitin ;) ainakin melkein. Hyvä rata päättyy hylkyyn ennen toka vikaa estettä kun Oona lipsahtaa hallinnasta. Menikin siihen asti niin kivasti, että ei tarvinnut juuri voimakkaasti käskyttää ja kuinka ollakkaan haltuunotto kolmanneksi vipolla esteellä jää esteen jälkeen ei ennen vaikka teen takaleikkauksen.... hyppäsi siis ekan hypyn ja sitten vielä vipon hypyn takaisin päin, eli hyppyjä tuli riittävästi :D

Hyppyradalla sitten ajattelin kokeilla vähän juttuja. Rata sujui kivasti vain keppien jälkeinen rima tipahti.

Summarum: jokaisella radalla vain yksi virhe jota koira ei välttämättä edes tajunnut :) Radoista tosi hyvä fiilis. Takaleikkaukset pitäisi ottaa mukaan kuvioihin tasaisesti, jotta säilyisi koiralla että minulla tatsi niihin.

Passatilla ei ollut nyt hyvä reissu, kun ei tullut yhtään palkintosijaa... varkaudesta sentään otettiin yksi palkintosija...

pitäsikö tätäkin tilastoida ;)