Olipa pitkä ja raskas reissu Helsinkiin. Lähdettiin Tiinan ja Woiton kanssa onneksi vasta kymmenen aikaan, joka on ihan inhimillinen aika yleensäkään lähteä minnekään. Minä kyllä nousin jo puoli kahdeksan, kun ei yhtään nukuttanut. Jänskätti vähäsen ;)

Osallistujia riitti kolmosluokissa ja samoin katsomista. Tiina ja Woitto lähtivät ensimmäiselle radalle ihan ensimmäisenä ja tekivät mitä siinä tilanteessa pitääkin, puhdas nollarata! Epäröinti ja pidempi kaarros niin 12 koirakkoa meni ohitse, mutta menivät myös vauhdilla ja kokemuksella. Oonan kanssa startattiin noin tuntia myöhemmin, rauhalliset kontaktit, huono ohjaus putkeen ja Oona pyörähti ennen menoa ja tuomarin käsi nousi kiellon merkiksi ja radalta yliaikaa ja vitonen, jolla sai sijoituksen 31. Nollatulokset jäivät noin viiden sijan päähän.... Eli nollia tulia "satamalla"

Toiselle radalla Tiina ja Woitto lähti taasen kymmenen ensimmäisen joukossa. Woitto oli ehtinyt ladata itsensä täyteen iskuun ja lähti puomilta kuin nato-ohjus ja suoraan hyppyjä, yhden liikaa. Sen jälkeen taas hienoa rataa loppuun saakka.

Osallistujia oli noin 70 ja Oonan kanssa lähdettiin radalle 6. viimeisenä * hmmm * Tämän pitkän päivän jälkeen, joskus siis seitsemän maisemissa sitten päästiin lähtöviivalle ja kohtalaisella suorituksella puhtaalla radalla  maaliin!! Aikakin riitti, ruhtinaalliset 1,04 jäi käyttämättä. Sijoitus meillekin 13. 8) Voittajaan seitsemän sekuntia.

A.n alla ollut putki oli aikas mutkalla ja koirat viipyivät siellä kauan. Minäkin ehdin jo ajatella käskyttäessä Oonaa vaan jatkamaan putkessa eteenpäin, että "tule nyt täältä päästä, äläkä ilmesty tuolta toisesta" Kepit oli toiseksi viimeisenä, jossa alkoi tulla jo hyvä tunne ja olinkin hetken käskyttämästä, mutta tajusin, ettei vielä löysäillä. Tässä ei enää virheitä tehdä!

Olihan tuo aikamoinen reissu :) Nyt ollaan taasen yhtä lähempänä SM-kisoja, neljä vielä puuttuu. Yksi vielä, niin yli puolet on kasassa *heh heh* Kahden viikon päästä Mikkeliin ulkokisoihin...