Viikko Helsingissä takana, ensi viikolla toinen vielä edessä. Viikonlopun varkauden kisat jäivät meiltä väliin, vaikka tuntuikin, että olisihan sielläkin tänään voinut olla, mutta ehkä parempi oikeasti oli olla välillä kotona. Keli oli vain kurja - ei niinkään sade haitannut, vaan viikolla tullet 20 cm lunta on nyt talven lumen ja tämän uuden kanssa muodostaneet mielenkiintoisen loskakelin eikä tietty vesisade auta muussa kuin sulamisessa ;)

Viime viikonloppuna käytiin sunnuntaina Imatralla kisaamassa palloiluhallissa. Rata lähti menemään ihan mallikkaasti - vaikkakin kepeiltä kielto tulikin -  kunnes takaosassa en muistanut ottaa koiraa mukaan vaan ohjasin sen hypylle vaikka Oona oli vielä putkessa. Kun Oona sitten oli hyppy vaiheessa - ohjaus oli jo puomille... kiersi eteen tulleen hypyn!! Jos sen olisi pitänyt tehdä niin - niin voi vaan arvata olisiko onnistunut :P Oona ei kuitenkaan sujahtanut hylkyyn puomille vaan kun vedätin sen takaisin - ja hidastus kertoo julmaa kieltä, kuinka ohjaan Oonan putkeen... No ei se loppu mennyt sen paremmin, kaksi hyppyä vielä väärään suuntaan. Kontaktit kuitenkin "osui".

Jehulle 10, keppiset oli jäädä kesken ja puomilta loikkasi hyvissä ajoin - Santtu antoi vielä hyvin tietä...  tulos 14,02 ja kymmenes :)

Pääsiäisenä sitten seuraavat kisat :)