Maanantai iltana käytiin tokoilemassa vesisateessa. Periksi ei anneta ja treenaamassa heti seuraavana päivänä kokeesta. ;) Tiistaina veljeni oli kylässä ja pennun purku jäi vähäiseksi ja voi että miten levoton yö olikaan. Välkky kävi kolmen aikaan nyysimässä keittiön pöydältä keksipussinkin, mutta ääni oli sen verran outoa, että oli pakko mennä katsomaan ja keskeyttää tämä yömussutus. Loppujen lopuksi nukuin pari tuntia sohvalla aamuyöstä. Mutta näin saatiin kaikki nukuttua, myös Välkky ( joka ei nukkunut kuitenkaan sohvalla)

Keskiviikkona unen puute vaivasi urakalla. Pinna oli tosi herkillä ja illalla oli tarkoitus lähteä tokoilemaan. Kyllä emmin, että kannattaako. Porukkaa saatiin kivasti kasaan, mutta Oonan paikkamakuut jäi nyt tällä kertaa väliin, kun tuli kiire ehtiä enkä alkanut siinä "tilassa" enää vaihtelemaan koiraa vauhdissa. Pepsin kanssa puuhastelusta vaan tulee hyvälle mielelle :) joten sillä kannatti aloittaa. Pepsi oli tosi levoton - innokas - paikallaolossa ja päädyinkin sitten palaamaan jo aiemmin sen viereen. Pieni kävellytys oli hyvästä ennen treeniä..

Oona toimi yllättävän hyvin ja meillä oli kivaa. Luoksetuloharjoituksiakin pääsi tekemään, kun ei ollut asvalttipohja. Idarin asennot vaan ei ota onnistuakseen..

Välkyn kanssa päädyttiin vähän ihmettelemään ja käytiin vähän kuljeskelemassa. Luoksetulo harjoitusta ja kontaktinpitoa. Tämä riitti yöuniin ;) Ulkona piti käydä kerran.

Torstai illan punnituksessa vaakakin näytti vihdoin yli 10 kg Välkylle. Kävimme myös pyörähtämässä kaatosateessa pururata - lähiölenkillä. Ei haitannut sade tätä kaveria. Vastaantulijat sitä vastoin yhä epäilytti, joskaan niitä ei paljon ollut :D

2039280.jpg

Perjantaina Välkky pääsi isojen kanssa lenkille. Kyllä söi pientä miestä, kun ei meinannut perässä kestää ja sitkeästi meni risukossakin. Järki kaikessa, eli mentiin tasaisempia ja siistimpiä reittejä ;) Ollaanhan me tuolla käyty metän laidassa kävelemässä ja "juoksuhautoja" pitkin, mutta on eri asia mennä omaan tahtiin niitä, kun toisten perässä. Hihnojen kanssa on vähän solmussa. Niin kauan menee hyvin, kun kaikki ovat menossa eteenpäin *wirn*

Tänään oli sitten taas pari tuntia agilitya. Ensin koulutusta ja sitten treenaamista. Oona oli tänään tosi hyvän tuntuinen, toivottavasti on myös huomenna.

Välkkykin pääsi treenaamaan " arvokisoihin tähtäävien" ryhmässä. Namikuppi & Mari avustajina, putken läpi juokseminen oli palkitsevaa. Onnistumisiin kannattaa aina lopettaa ;) OOnan kanssa otin treenin päätteeksi vielä keppejä muutamia kertoja namikupilla. Ajoittain kiihdytti kunnolla. Ei livistänyt liian aikaisin kertaakaan!

Treenien jälkeen kotiin ja kahvi kupposen jälkeen lenkille kaikkien kanssa. Pitää seuraava lenkki tehdä pentusen kanssa kahden, sillä seurailee lenkillä enemmän toisia koiria kuin minua. Ja yleensä Jehua, ja en halua, että se liituaa niin kaukana. Nytkö se napanuora jo katkesi *niisk*

Huomenna lemmikkimessuille Vantaalle; Oonalla agia 2 rataa, Warmalla myös. Arwo pääsee pyörähtämään näyttelykehään ja Välkky lähtee vain turistiksi, ettei tarvii olla koko päivää isojen poikien kanssa kotona, kun Santtu lähtee huolta Toyotaa.