Tästä olisi varmaan enemmänkin kirjoitettavaa, mutta jos joskus tekisin ihan oman jutun itse reissusta. Nyt on jo viikko vierähtänyt, enkä ole mitään ehtinyt kirjoittaa ylös.

Latviassa oli tarjolla näyttely,  joukkuekisa ja kansainvälinen rata.

Näyttelystä Oonalle sininen nauha, pää oli tuomarin mieleen liian pieni eikä Oona vieläkään esiinny näyttävästi, mutta on nätisti kuitenkin. Rop ja Voittajatitteli jäivät käsittääkseni Latviaan, Propwash koiralle.

Joukkuekisaan ei Oona sitten mahtunutkaan, vaikka sellaisen käsityksen sieltä tulleista viesteistä sai. Päästiin kuitenkin suorittamaan joukkueradatkin ja saatiin vähän tuntumaa mattopohjaan ja 65 cm hyppyihin ennen virallista hyppyrataa. Startattiin joukkueiden jälkeen nollakoirana ja tehtiin puhdas rata :)

Hyppyradalle lähdettiin sitten kolmantena ja tilanne tuli vähän äkkiä. Maxit aloittivat. Mentiin katselemaan mitä siellä kuulutellaan ja KÄÄK! meidänhän pitää olla tutustumassa! Liisa haki Oonan häkistä sillä aikaa kun me tutustuimme. Onneksi tämä tuli niin nopeasti edellisen radan jälkeen, että Oonakin oli hereillä. Ei ehtinyt olla häkissä varmaan 10 minuuttia.

Mattopohjalla ja korkeilla hypyillä annoin Oonan sitten itse tehdä työn. Tulos 0,80 ja viides sija, kiinnitys CACIAGI:in =D

Sunnuntaina sitten puolen päivän aikaan jatkettiin. Ensimmäisenä KV-agilityrata. Rata meni meidän kohdalta mainiosti paitsi se yksi kohta josta tuli hylky. Olisi pitänyt ohjata rohkeammin ja toiselta puolen ja nyt ohjasin Oonan suoraan siihen putkeen. Olin vielä ihan kumarassakin! * itku * Rataa jatkettiin kuitenkin mallikkaasti, kun Oona tuli putkesta - jatkui ihan sujuvana ja tehtiin loppuun puhtaana :)

Mietin osallistumista joukkue-hyppyradalle, mutta kun näin radan päätin sitten käydä vielä harjoittelemassa mattopohjaa ;) Radalla ei ollut juurikaan tiukkoja käännöksiä, joten ajattelin, että näytetään yleisölle kuinka Pyrzillac's koirat agilityssä pärjää. Nollakoirana jälleen nolla =D  Yksi pyörähdys tuli loppupuolella, mutta tämän ruotsalainen tuomari ei ainakaan aiemmin ollut siitä kieltoa antanut.

Rankka reissu oli. Onnea Latvian valioille Woitolle ja Kelmille ja muille bussilaisille sekä Latvian Voittajatittelistä ja sertistä Tuiskulle :)