Välkyllä painoa 7,5 kg, vain puolen kilon lisäys viime viikkoon. Vielä kun illalla ehtisi mittaamaan säkäkorkeuden :) Santtu saa siis ahkerasti harjoitella mittauksia ;)

Viimeinen loma viikko viimeisillään ja viikonlopun ahkeroin koulutusohjaajakurssilla agilityn parissa. Hermolepoa tässä jo kaipaa itsekin, pennut on ihania ja suloisia, mutta kyllähän ne mehut vie. Viime yönä ei tarvinnut käydä ulkona, mutta muuten ollaan käyty. Jos ei vie, niin se on kohta noustava putsaamaan makkarin lattiaa  (kuten aamulla sitten kävi, vaikkakin Santtu oli jo aamulla koirat käyttäneet) Tämä ipana ei siis antaisi loikoilla ollenkaan... ainakaan yli 5 minuuttia..

Kivasti ovat jo keskenäänkin olleet sisätiloissa, kun kunnostauduin tällä viikolla pihatöihinkin. Kompostin tyhjennykseen ei nimittäin kaivata kavereita ;) No Välkky on käynyt sittemmin aidan raosta alueelle ja putsailee kompostin ympäristöä. NYT se haisee sitten pahalle * nauraa *

Pepsi ei ole vielä oppinut pentua oikein varottamaan, joten pidemmäksi aikaa jäävät sitten eri puolelle. Jehu on Pepsin seurana. Katotaan jos saataisiin Oonalle lepopäivä ennen tokokoetta, suunnitellaan aussie-pentutreffejä.

Mutta eiköhän tämä yhteiselo tästä jatkossakin suju :)

1974656.jpg

Ehkä odottelen vielä, että miun vuoro tulee...

Pehmoleluja on mennyt varmaan 5 roskikseen, sen verran terävät on hampaat..