OONA

Tavoitteita ei ihan saavutettu. Tokossa saatiin maaliskuussa I tulos, mutta se tuntui olevan tuuri ykkönen. Treeni painottui ennen sitä koetta ja tosiaankin treenimotivaatio katosi kevään korvilla. Ehkä treenipaikassakin oli jotain vikaa :)

Agilityn puolella meni vähän paremmin. Maaliskuun alussa toinen nollavoitto, SM-nollathan oli kasassa jo edellisen vuoden loppuun, joten pääsy SM-kisoihin oli keväällä selvää ja joukkueestakin paikka löytyi. Joukkueelle tulos 10 ja yksilöissä hyppyradalta nolla, mutta finaaliradalta hylky. Mutta askel eteenpäin :) Eikä ne tuntuneet enää niin THE-kisoilta :D Piirinmestaruuskisoissa yksilöpuolella mahdollisuuden kaatui jo agilityradan hylkyyn ja hyppikseltä sitten ylkkänolla. Joukkuekisassa puolustettiin kunniakkaasti kultaa ja saatiin pitää se :D Kolmas nollavoitto napsahti marraskuussa ja Oonasta kehkeytyi sen myötä Suomen Agilityvalio ( odottakaa vain kuinka hehkutan tokovaliota ;))

Näyttelykehässä emme pyörähtäneet kertaakaan. Matkailu jäi kahteen Eestin reissuun, joista eka oli antoisampi kuin toinen.

Oona täytti siis 6v ja on hyvin pysynyt terveenä ja kunnossa. Silmät käytiin tarkastamassa syksyllä, nekin oli ok. :)

PEPSI

Pepsi aloitti agilityn treenaamisen toukokuussa ja siirtyi syksyllä Pertin ryhmään. Pitää vain muistaa, ettei se nyt ihan kaikkea ole jostain dvd:ltä nähnyt ;)

Tottiskurssi käytiin, mutta BH-koe jäi suorittamatta. Muutoinkin treenaaminen on jäänyt vähän vähälle, sellaista pikkujuttuja pikkaisen :) Silloin tällöin kentällä. Mutta eihän kaikista tarvitse tulle tokokoiria ;) Mutta mites pk-puoli...  Noutoa saatiin vähän eteenpäin, mutta.... kyllähän takapihalta sitä tavaraa löytyy...

JEHU

Ontumiset loppuivat keväällä. melko jäykkähän selkä on, mutta ei ole haitannut jolkutteluja :) Epävirallisiin kisoihin Jehu pääsi agiloimaan muistaakseni kerran ja harjoittelemaankin pari kertaa :) Viimeisin kerta oli joululahjaksi ja tyyppi vetikin ensimmäisen pätkän lopuksi 5 kertaa putkeen :D Sekosi ihan tyystin :D