Mennään jo 17. päivässä ja agilityä mahtuu kuun alku puoliskoon PALJON :) Vaikka paljon on jätetty väliinkin ;)

Agirotu huilattiin, mutta seuraavalla viikolla käytiin Tiinan kanssa ottamassa "vanhuksille" vähän tuntumaa mattopohjasta ja illalla sitten kisattiin Riihimäellä. Paivällä treenit meni hyvin, Oona kuunteli mainiosti, ohjautui kivasti putkilla ja teki mainioita kontakteja... loppuviikon edestä..

Illalla hallikisat :D heinäkuussa! :D ja agility radalta keinun ylösmeno virhe + puomin ylöstulon ja alastulo virhe.. 15. Vauhti oli kohtuullisen hyvä. Hyppyradalta tuli sitten kaksi rimaa eli 10, joista en nyt ole kovin huolissan, rankka päivä kuitenkin. Vauhdikas rata kuitenkin tämäkin. Meidän radoiksi siis ;)

Reissu ei ollut turha, sillä Tiina&Woitto sai nollan ja Arwo tapasi Erica - siskonsa :) ihania nuo pennut.

LA-SU oli tiedossa sitten agilointia Mikkelissä! Santtu ja Pepsi menivät "aamuyöstä" ja minä sitten vasta Tiinan kyydissä kakkosiin perästä. Ensin oli hyppyrata, sitten agilityrata. Molemmilta napsahti kympit sijoituksilla 10. ja 5. Hyppyradalta eka rima ja keppeillä sekaannus ja agilityradalla paukkui sitten puomi ja a.

Oonan kanssa päästiin alkuillasta sitten radalle, hyppyradalta taisi tulla 15, olin itte koko ajan myöhässä ja 5 minuutin rataantutustuminenkin piti käyttää kokonaan. Samoin kävi myös agilityradalla, josta HYL 2 kieltoa alla, mutta sittenhän siitä alkoi jo sujumaan. :) Loppu oli hyvä. Kontaktit oli ok.

Tiina nappasi tuplanollat, tällä kertaa nollan molemmille :) Satu & Minttu saivat myös sijoitusnollan kakkosista!

Sunnuntai aamuna pojat lähti vielä aikaisemmin ( no ehkä puoli tuntia) ja kahdelta agilityradalta tulokseksi vitoset, ensimmäinen A:lta ja toinen puomilta.. no ei ole monesta sentistä kiinni... :)

Oonalle sitten ekalta radalta nopea vitonen ( puomin alastulo!) ja toista radalta kielto + yliaikaa.. aika runsaasti. Alku ei lähtenyt kovin hyvin, oma räyskijä taas lähtö viivalla, eikä sitä nyt edes auttanut edellisen koiran kirmailu lähtöalueella emäntäänsä ettien. Enivei, karkasi lähdössä ja jouduin vähän jyräämään ja silti tuli kielto. Olisi pitänyt lähteä toiselta puolen, niin ei mitään ongelmia olisi ollut. Eka rata oli kyllä mainio. Olisimpa vain lähtenyt sinne puomin alastuloon, kun aikaakin oli... no... voi voi. Mut tosi kiva fiilis.

Tiistaina sitten reenailtiin viime vuoden mm-karsintarataa. Koulutin ensin tunnin ja oli vähän jäykkyyttä. Ajatus kulki, mutta ohjaaja ja koira ei. Piti ottaa uusiksi yhdessä jos toisessakin kohdassa, mutta kun Tiina meni välissä ja yritti uudestaan, niin kappas, oli palaset loksahtaneet paikoilleen :D Ja sitten mentiin nurinpäin rata, joka olikin vähän iisimpi, paitsi että en huomannut, että puomi kutsui huutaen kepiltä lähtiessä, siellä oltiin vissiin 2-3 kertaa ennenkuin sain käännettyä riittävästi renkaalle. :) Ja Pepsin sisko Telkkä se nousi Riihimäellä kolmosiin voittaen maxi kakkoset!! JEE!

Tänään oli sitten epikset. Santtu oli tuomarina. Tehtiin Oonan kanssa kiva rata ja saatiin hylky, kun palkkasin Oonan puomin alastulosta, joka oli tosi hyvä stoppi. Olinkin taas siellä edessä, jätin koiran tulemaan ;) Kolme koiraa välissä ja menin Pepsin kanssa :D Epävarmana vähän sitä ohjailin ja taisi karata lähdössäkin, mutta olin jo kakkos esteelläkin. ( tein siis niin kuin Santtu ;) - vaikka olen sanonut, et pysähdy - käänny ja ota selvästi se mukaan... ) puomilta kuitenkin loikkasi eteen ja vähän renkaan ohitse oli jo menossa, joten otimpa sitten puomin uudestaan. Nyt alastulo oli hieno ja selvä, mutta ylösmenoon jäi vähän harkinnan varaisuutta. Mutta oli ihan jänskää. Kolme koiraa välissä, niin ei ehtinyt ihan muuttaa ajatuksen kulkua ja kun ei kovin usein tuollaiseen tilanteeseen joudu. Tulipa kokeiltua tuokin :)

Tiina kahmi palkintoja siinä missä minä hylkyjä ;) 2. ja 3. Pertti&Juippi kiilasivat ykköspaikalle. Tiinalle hyvällä mallilla ranking pisteet :D Me maksellaan noilla talkoolahjakorteilla kisamaksuja, joten... kerätään niitä :P

Viikonloppuna sunnuntaina Oona starttaa Haminassa ja ensi viikolla suuntaamme Helsinkiin MM-karsintoihin. Pepsi seuraavia kisoja katsellaan Kouvola&Lappeeranta&Mikkeli, ja kyllähän se Oonakin noissa kisailee enempi tai vähempi :D