Niin kiirettä on ollut, ettei ole ehtinyt kirjoitella mitään.

Varkauden reissun jälkeen lähdettiin tiistaina Tiinan ja Leenan kanssa Ruotsiin Kumlaan kisaamaan agilityä. Tuloksina Oonalle 10, 5, 5, hyl ja ylkkä nolla ( oli jollain muullakin radalla ylkkää). Woitto ja Kenkku tekivät yhdet nollat ja Tiipiikin sai toiselta viralliselta startilta tuloksen :)

Santtu lähti keskiviikkona Tsekkeihin pentua katsomaan ja molemmat palailimme samalla laivalla Turkuun sunnuntai aamuna. Jehu oli Marilla hyvässä hoidossa.

Maanantai aamuna hyppäsin itse taasen junaan ja Helsinkiin 4 päiväksi opiskelemaan ja vietin iltani tosi rauhallisesti siellä. Kävin myös moikkaamassa Riittaa  ja Arttua ja Oonan velipuolta Möykkyä *terveisiä* Torstaina kotiin päästyä jo kentälle tokotreenit vetämään, sillä lauantain koe lähestyi. Koe ei mennyt suunnitellusti, mokailin siellä itsekin, mutta III tulos ja toinen sija. 2/14 kokeesta * nolo * josta tuli ruudusta pisteitä. Tunnarista 10 :)

Sunnuntaina tiimimme hajosi, osa oli Helsingissä agiloimassa ja minä ja Mari mentiin Jyväskylään. Ensimmäiseltä radalta molemmille nolla, Oona toinen ja Onni kolmas :) Toiselta molemmille vitoset ja viimeiseltä Oonalle hylky ( vitonen pohjalla) ja Onnille nolla =D. Anne ja Möykyn veli Onnikin oli kisamassa. Oli kiva nähdä pitkästä aikaan.

Mutta reilun viikon päästä näkee sitten monta aussieta SM-kisoissa!!

Sitä ennen kuitenkin perheeseen tulee lisäystä, perjantaina lähdetään hakemaan Tsekeistä pentua. :) :)