Jostain syystä heinäkuussa tulee jokin katkos päivityksissä, johtuen varmaan kesän nauttimisesta ja harjoituksia tuppaa olemaan runsaasti. Tänä kesänä toki hallin rakennuskin on pitänyt minut koti ja koira-asioissa tiiviimmin, sillä Santtu vietti 4 viikon kesälomansa hallilla. Juhannuslauantain jopa huilasi!

Omissa kesäkuun kisoissa kisapuistossa Oonalle vitonen ja hylky. Oli tosi lämmin ja menin käyttämään lenkillä vielä ennen lähtöä. Aijai. Viilennyspyyhkeellä tuli apu helteeseen, mutta jostain syystä veti koko koiran jumiin. Olkoot sitten kuuma, pidetään varjossa, mutta viilennyspyyhkeistä pysyn erossa.

Agirotu oli Nastolassa ja sinne lähdettiin koko lauma. Jehukin pääsi haistelemaan kisafiilistä ja iltapäivästä vein sen lämmittelyesteille, kun kaikki muut seurasivat finaaleita ;) Ensimmäisen putken jälkeen Jehu meinasi karata lapasesta ja kehä jäi jo pieneksi =0 Luulin, etten saa sitä kiinni =/ mutta onneksi se siitä sitten vähän asettui.. Pari putkea lisää ;) ja pari puomia. Se on helppo tehdä toinen iloiseksi :D

Pepsi käväisi aamupäivällä Saviojan radalla ja tuloksena oli 10. Tällä 9. sijalla pääsi kuitenkin Avoimen Suomen Mestaruuden finaalin, jossa Santtu sitten tyrkkäsi Pepsin putken sijaan muurille jo alkumetreillä..

Oonan kanssa haettiin Saviojalta myös kymppi - karkasi lähdössä, mutta keinun jälkeen ihan mallikas rata. (Keinun ylösmenosta vitonen - tuli niin sivusta ja keppien jälkeen yksi rima - joka tippui myös Pepsiltä ja niille se puomin alastulosta se toinen vitska)

Iltaradoilla Pepsille sitten hmm.. kaikennäköistä ja loppujen lopuksi hylky. Oonalle sentään puhdasrata, tulos 1,11. Kilpailukirjoja - niin ja maxi 3 kisan päättymistä odoteltiin yhteentoista asti ja sitten kotio. Sunnuntai menikin sitten ihan unessa. Aamulla oltiin lähdetty puoli kuusi... Ei vanha jaksa ;)

Mikkelissä kävin vetäisemässä yhden hyppiksen kympillä, kun Santtu oli toisella radalla tuomarina. MM-karsinnat... niin kaksi hylkyä, esteillä 9 ja 3, että se siitä. Hotelli oli kuuma, matkamuistona tehokas tuuletin ja aamupalalla oli croissantteja. Koeajettiin yksi Opel Vivaro... Kiva matka, meni ehkä vähän enemmän kesälomaksi kuin agilitykisoiksi ;-) mutta pääasia että on kivaa eikö. Kiitos Tiinalle ja kelpoille mukavasta viikonlopusta. Asennetta etsiessä... :P

Juhannuksen jälkeen on yritetty jäljestää vähän enemmän,  Oona on päässyt myös mukaan - mutta jäljestää vain omaksi ilokseen. Välkky opettelee ja Pepsi on aika PRO :)  Pepsin kanssa pitäisi keskittyä siihen esineruuutuun ( sen vieraan esineen päällä EI tarvitse pyöriä niikseen, että se olisi oma...) ja tottiksessa varsinkin ne esteet ja sitten paikallaolo ( ... nurmikolla EI tarvitse pyöriä)

Reenailua siis töiden ja kisojen lomassa tiedossa.