Taas yksi kuukausi takana päin. Lämmintä riitti kesäkuussa, ja lämmintä on tänäänkin. Saa nähdä kuinka helteinen tästä kuusta tulee, tosin Santtu lähtee onneksi jo töihin ja sillä on ollut tuuria saada lomaksi aina helteitä. Elokuun lopussa sitten lisää, mitä mä en kaipaa - olen samaan aikaan lomalla viikon, ja viileämpikin riittää mulle. eli JOKU on tyytyväinen vaikka olisikin kylmä kesä ;)

Koirat kävivät eilen kaikki vaa'assa: Pepsi 8,3 kg, Oona 21,0 ja Jehu 26,1. Oonuskakin on tulossa alaspäin, vaikka ei se mitenkään tuhdissa kunnossa ollutkaan (22kg). Pepsin korkeuksia mittaillessa saatiin Oonan säkäkin yli 50 cm, tiedä sitten.

Santulla tosiaan tässä on ollut vielä lomaa ja on ollut koirien kanssa kotosalla. Pepsi on käynyt pikkulenkeillä jomman kumman ison kanssa tai yksin.

Naapurissa käytiin alkuviikosta pika visiitillä. Tuisku haukkui reilusti ja Pepsi oli söpö, kun haisteli Tuiskun korvaa: Oletko sinä kuuro, kun et kuule, kuinka kovaa haukut :)

Mahotonta rundia se pitää kyllä päivisin ja Oona jaksaa leikkiä sen kanssa noin 80 % päivästä. Tässä on kovasti kyllä väsynyt itsekin, sitä tulee kuitenkin seurattua sen touhuja paljon. ...Niin ja sitä tapakasvatusta; pöydällä ei tuoda kuonoa, sisäsiisteys, kenkiä - eikä muutakaan luvatonta - ei syödä jne. Valveilla olo aika on kummasti siis lisääntynyt.

Oonan kanssa ollaan harjoiteltu tiistain tokokoetta varten, ei vieläkään mitään himokkaasti, mutta huomattavasti enemmän on käyntikertoja kentällä kuin normaalisti. Tai noh, jos normaalisti ollaan käyty kerran viikossa ennen koetta (2-3 viikkoa ennen) 5-6 harjoittelu kertaa ei ole tosiaankaan vielä paljon. Tällä hetkellä näyttäisi että noudot on jääneet vähän rempalleen, tunnari ja hyppynouto - puu - onnistunee vielä ihan hyvin, mutta se metallinouto alkoi jälleen tökkimään sillä. Tuohan se sen, jos lähtee hakemaan. Ainakin toisella käskyllä.

Mutta ei suurempaa paniikkia siis tähän(kään) kokeeseen. Taitaa olla jo 15 koe voittajaluokassa ja liikkeitä on harjoiteltu ja työstetty 2 vuotta, että eiköhän se paniikki ala olla ohitse. Vielä kun saisi sen tekemään kaikki liikkeet kohtuullisesti yhdessä kokeessa, se olisi varma ykkönen. Jos ei tule tässä kokeessa, sitten yritetään seuraavaan. Tätä ei tehdä niin ryppyotsaisesti ;)

Viikon päästä sitten agirotuun Janakkalaan :)