Lauantaina oli piirinmestaruustokot Kotkassa ja LAU joutui luovuttamaan pystinsä. Ei jäänyt ihan pienestä kiinni ;)

Olen melko toiveikas jo Oonan suhteen kokeeseen mennessä. Treeneissä meni hyvin ja koira toimi ja osasi. Ennen kehää oli kuin ilmapallo, tekeminen kiinnosti, mutta ei sitten enää kehässä.

Paikallamakuusta tuli kymppi, vaikkakin meni hitaasti maahan, mutta meni yhdellä käskyllä. Seuraaminen oli välillä hyvässä kontaktissakin, mutta alkoi sitten jätättämään 7,5. Istuiminen 9, varmaan hitaudesta ja seuraamisesta, luoksetulo 7... tuli kaikki samalla vauhdilla, jota ei tosin ollut.. Ruutu: lähti kyllä ruutuun, mutta Oonalla lienee aika määrittelee ruudun paikan ja koska lähti niin hitaasti, ei ehtinyt perille (no kyllä se nyt naurattaa) Hyppynoudossa kapula oli kaamee 0 ... toi sen kyllä tuhannen käskyn jälkeen, metallinoudossa jouduin käskyjä antamaan enemmänkin 6,  tunnari 8, vähän piti purra ja mietiskellä, kauko-ohjaus 8, taisi vähän edistää, kokonaisvaikutus 8. Yhteensä 209,5 III tulos ja ... ei sitten olisi pätkääkään kiinnostanut koko homma! Joten ei tuosta nyt ilokaan juuri irtoa.

Viikonloppu oli touhuviikonloppu ja näin ollen sunnuntaina poikien mennessä agilityn seuran mestaruuskisoihin, minä ja Oona lähdettiinkin Porvooseen virallisiin.

Santtu vei maxi-mestari pokaalin mennessään kentälle, ja teki hyvin suorituksen, sekunnista jäi kiinni ja pokaali matkasi toisaalle.

Onnea uudelle seuran Maxi Mestarille Kirsille ja Kaisalle! 

Porvoossa oli Herralan agility ja hyppyrata. Oonalle molemmilta radoilta nollat :) Parantamisen varaa jäi, mutta niinhän niihin yleensä jää. Agilityradalla 8 ja hyppiksellä 20.

Ensi viikonloppuna sitten taasen tokoa (katsotaan milloin ymmärrän luovuttaa ;) ) ja sunnuntaina Pepsin ja Telkän ensimmäinen pentunäyttely. Näyttely on Lahdessa ja aussiet kehässä heti 9.00. Mahtaa pojassa olla virtaa ;)