Vietettiinpä päivä kosteassa Kotkassa, Santalahdessa jossa tuulahteli ajoittain melko märästikin ;) Aamulla kahdeksan jälkeen pakattiin auto täyteen koiria, tavaraa ja vaatteita, varustettuna kahdella ihmisellä. Perhe matkalla :) Mondeo käy pieneksi, kun nuo kaikki kyytiin pistää. Ei nyt liian ahtaaksi, kaikki mahtuvat kyllä makamaan, mutta ei ehkä ihan suorin jaloin :D Eli siis myös Jehu pääsi matkaan, vaikka sää olikin vähän kehno, mutta onneksi melko lämmin. Kylmäkin on joskus ollut siellä.

Santtu ja Pepsi aloittivat, aloittaen myös maxi 2 luokan. Parin virheen jälkeen rata päättyi puomin uusimiseen, joka sekään ei oikein onnistunut vieläkään. Treeneissä onnistuu niin hyvin, ettei korjauskaan ole tuttua koiralle ;) saatikka ohjaajalle.

Luokkajärjestys oli 1-2-3-2-3 joten Oona meni sitten. Rata oli sopiva meille, - ei mitään järkky vääntöä missään, selkeitä käännöksiä, eikä missään panikkia :D Nolla! Tämä riitti kuudenteen sijaan, viisi palkittiin...

Sitten oli kakkosten hyppis. Tämä rata oli tosi upea kepeille asti, josta Pepsi ei sitten aloittanut keppejä vaan  menikin ohi, oikealta puolelta tosin. Pari estettä myöhemmin, Santtu oli ehkä liikaa jo kääntyneenä vastaan ja Pepsi tuli Santun luo, teki kiellon hypylle kiertäen ja hypäten sen takaa. Taivavat koira. Ohjaaja ei kyllä noin ohjaisi, jos se olisi tosi tarkoitus ;) Eli siis hyllylle tämäkin. Tässä oli kuitenkin asenne kohdallaan, molemmilla :) Pitää vielä Pepsiä kehua, että teki tosi hienot kaukot Tiinan käskytyksellä :D

Oonan kanssa hyppikselle lähdettiin vähän liian aikaisin verryttelemään ja valmistautumaan. Alku oli molemmilla radoilla inhottava, kun koira ei suostu pysymään paikallaan.... argggg.  Kun et pääse sinne minne haluat, niin sekunteja palaa jo alussa, eikä kepit ole niin näpsäkät kuin ovat yleensä olleet. Melko hyvin kuitenkin rata kulki, yksi rima tipahti matkalla ja yliaikaa tuli 1,7 tai jotain sinnepäin. Mutta muutoin olin tyytyväinen rataan :)

Välkky kävi morjestaa Pipsaa :) Eivät nyt päässeet mihinkään juoksemaan vapaana. Pipsa tyytyikin sitten vain katsomaan, missä Hermanni kulki ;) Välkylle tekee hyvää tuollaisessa vilinässä liikkuminen, pitäisi vain keksiä minkä linjan mie otan sen kanssa siihen... Siinäpä miettimistä lenkille ;)

Jehukin nautti ihmisvilinästä ja uusista hajuista ja maisemista. Ja kyllä sitä nukuttikin, jo kesken päivän :D