Pepsin mitat viime lauantailta 12,3kg  44cm. Poika on hoikka ja pitkäjalkainen sekä isokorvainen ;) Kotisivuja olen yrittänyt tässä värkkäillä, mutta kotisivutila ei ole riittänyt kuville, joten kuvien kanssa pitää vielä pohdiskella vaihtoehtoja - ja muutahan Pepsistä ei olekaan ;)

Lauantaina oltiin Kirsin kanssa Mikkelissä KV-agilitykisassa. Virtasen aika ei riittänyt tytöille, Kaisa teki puhtaan radan toisella ja toiselta vitonen. Oonalle ensimmäiseltä - melko typerä - kielto putkelta keinun jälkeen, pysyi niin hyvin kädessä, että olisi saanut noin pysyä muutamaa estettä myöhemmin eikä vielä siinä kohtaa ;) Hyppikseltä kielto + rima + hidas rata. Molemmilta radoilta otti varaslähdön, josta mm. juonti tuo hyppyradan kielto ( leikkaa siinä takaa kun koira on käsissä... just )

Sunnuntaina pakkasimme vähän enemmän porukkaa kyytiin ja nokka Heinolaan. Woitto ja Warma tulivat Tiinan kera ja Santtu ja Jehu lähtivät myös... mikä tarkoitti taasen sitä, ettei Pepsikään voinut kotio jäädä :) Pojat oli takana ja Oona edessä jalkatilassa, eikä juuri matkasta nauttinut. Pikkupojat, vaikka Warma onkin saavuttanut jo kunnioitetun 1 vuoden iän ( ja odotetun ;) yrittivät muutaman kerran tulla pois kontista, mutta saatiinhan ne sinne jäämään. Pepsi nautti taas omasta "yksiöstään" penkin ja penkin suojuksen välissä :D

Kilpailukirjoihin ei tullut merkintöjä; virheet Woitolle 10 ja 5, Oonalle 5 ja 10 ja yliaikaa :/ Jehulle 5 ja 0, mutta yliaikaa. Oona oli toisen radan tosi outo ja hidas... Hyppyradan vedin myös Jehun kanssa, siitä puhdas rata, mutta alku oli niin vauhdin tappaja, että kun ei vielä oltu vauhtiin päästykään, niin yliajalle mentiin sitten 6,66 ( hui, mikä luku ;) Santulla revähti reisi lauantai iltana rullaluistellessa..

Huomasin tuossa eilen, että Oonalla on kielen alla joku haava, joten kaikki repimisleikit on ehdottomasti pannassa, samoin keppi heittelyt, niissähän on niitä ikäviä oksakohtia. Tänään myös namipalkan syöminen näytti olevan vähän hankalaa, joten meillä on parin päivän huili näemmä edessä.

Pepsi on menossa huomenna rokotuksille, joten taidan ottaa Oonan mukaan. Saa nähdä kuinka sen katsominen onnistuu, kun minäkään en ole sitä vielä nähnyt! Hukkaan menee taas hyvä treenipäivä, kun miullakin olisi ollut vapaapäivä, joten ei niitä tarvii varmaan sitten pyydelläkään, ennen kuin ensi kesänä :P