Ensimmäinen startti jälleen 15.00 eli melko myöhään, mutta kun ajomatkaa on riittävästi, pääsee aamupäivän puolella jo lähtemään :D

Kaksi rataa, tuomarina Eija Berglund, ei pöytää ;) mutta tosi mukavat radat. Oonalle ja Jehulle hylky ensimmäiseltä radalta, Jehulle 3 esteeltä; hyppy väärin päin, jäi koira jotenkin selän taakse ja Oonalle 4 esteeltä; putken väärään päähän, tiesin, että linja vie sinne ja huudan vaan "täällä, täällä" * hrms* mihin se "OONA" jäi, joka olisi kääntänyt pään :P Onskun kanssa ruuttasimme toisenkin "hylyn" samalla radalla, keppien jälkeinen hyppy luiskahti nurinpäin, mutta upea puomin alastulopysäytys!! Jehulle puomilta vielä iiiiiso loikka yli kontaktin ;) (ei kuulemma viittinyt, kun oli hylky alla * hmmm* ) Kaisalle tuli myös hylky, mutta Woitto tykitti nollalla ykköspaikalle :)

Toinen agilityrata menikin sitten paremmin. Tuomari sanoi tutustumisen alussa, että se on sitten nolla tai hylky. Ja se kyllä piti melko kutinsakin. Arvelin tutustumisen jälkeen, että jos ohjaus ei toimi, siitä tulee tosi rumaa jälkeä, eli enemmän kokeilu- periaatteella tälle radalle lähdin kuin varmaa nollaa tekemään. Ohjaus toimi!! Paikoitellen jäi aikaa jopa katsoa koiran ilmeitä, joka oli vähän ihmeissään ;) Nollalla 3. sija =D Voitto meni aussie Minnille ja Sinille!!

Kaisalle ylkkä nolla ja neljäs ja Woitolle hylky. Joko tai, mutta Jehu sentään osasi jotain muutakin tehdä ;) Keinun ylösmenosta kontakti virhe, ja tuomari vielä epäröi. Oli melko kaukana kyllä tuomitsemassa niitä kontakteja, että reilun puoleinen sai virhe olla, jotta näky. Sijoitus oli 8.

Pepsi siellä kulki mukana ja odotteli autossa nätisti. Parkkipaikka oli iso ja siihen jäi kivasti tilaa keskelle ja kun koiria riehutti siinä, niin autosta kuului bark - bark. :D Mutta lenkeillä oli hihnat pahasti sotkussa ajoittain.

Yhtä vailla Oonan SM:n nollat =D

Ensi viikonloppuna olisi sitten taas tokokoe.... hmmmm... Seuraamista ja ruutua ollaan painotettu tässä, mutta ei ehkä vieläkään tarpeeksi. Kenttä käynnit on olleet tosi harvassa ja yhteistreenit.