Jehu täytti eilen 10 vuotta :)

Eikä vieläkään ole varmuutta, mikä lumen alla oksistossa lymyilee ;) Mimmulta ja Samilta sai lahjaksi ison luun sekä ihanan prööt-prööt possun :D :D. Yön ja päivän possu huilasi kaapissa, mutta nyt taas possu "iltalenkillä" Välkystäkin olisi vähän kiva tutustua possuun, mutta... saa nyt odottaa vuoroaan ;)

Välkkykin meni ja täytti 7 kk ja tänään painoa löytyi penskalta 23,5 kg. Epäläinen jo tota meidän vaakaa, mutta valitettavasti näyttää mulle kyllä ihan oikein :/ Tuhoamisviettiä on kohdistettu viime päivät oikeisiin kohteisiin, jätin vessapaperirulliin namia revittäväksi ja homma on ollut tosi mielestä ( paitsi se sotkun siivoaminen, mutta ainakaan ei mene mitään oikeaa tavaraa...)

Eilen käytiin Välkyn kanssa LPKY:n näyttelykoulutusharjoituksissa. Kivaa oli, vaikka pörinää pihalla oli enemmän kuin askelia eteenpäin, sisällä homma alkoi luonnistumaan. Kavereista jos saataisiin vielä lisäharjoituksiin apuja, juoksemaan ohi ja vastaan ja silti keskittyisi minuun, niin eiköhän se ala sujumaan. Tosin tuskin pentukehässä kukaan vielä ohi juoksee ;) Seisoa jo malttaa, jos ei viilata ihan asentoa nyt. Hampaiden näyttäminen.. no harjoittelulla sekin alkaa onnistua ;) Tänään istutin kaikki keittiöön ja otettiin treeni kaikilta. Vitsi että Oonalta olikin helppo katsoa, Pepsiltä muuten, mutta huultahan sillä riittää :D Jehulla ei myöskään mitään ongelmia.

Viikonloppu meni jälleen seuralle ja kotihommille ja koirien viihdyttämiseen. Lauantaina pääsin shoppailemaan Jehun synttärilahjoja sekä sunnuntain kisoihin tarvikkeita. Sunnuntaina sitten iltapäivän puuhattiin sosiaalitilan kimpussa hallilla.

Tässä sitä mennään, päivä kerrallaan kohti kevättä ;)