Olisi toivonut hieman leudompaa säätä kisoihin, mutta sehän se riski on, kun helmikuun kisoihin ilmoittaa. Ensimmäisellä radalla Oona piuvaili jo lähdössä omituisesti, hyökkäili Santun perään ja radalla oli puoli rataa ihan hallitsemattomissa. Hypyissä meni tosi pitkälle, mikä tiukissa käännöksissä sitten kostautui. Radalta neljä kieltoa ja yksi hyppy kokonaan suorittamatta. Välillä Oonalla oli ohjaaja unohduksissa, välillä ohjaaja unohti ohjata (järkyttävää toiminta ;) ) Kontaktit tuli kuitenkin tehtyä 2xA ja kerran puomi hallitusti. Vaikeahko kepeille meno houkutusesteistä huolimatta todella hienosti.

Jehulle ja Santulle 10, pirteää menoa, hypyn kierrättäminen unohtui Santulta ja Jehu teki välistä vedon ;) ja A:n alastulokontakti jäi toisella kerralla, niinkin varma kuin se onkin heillä ollut. (kutsuva putki)

Toiselle radalla otettiin vähän toisenlainen lämmittelytaktiikka ja Oonahan lähtikin loppupuolella. Ohjaajakin oli ryhdistäytynyt ja lämmittänyt myös itsensä kunnolla, eikä vain kävelly lontustanut koiran perästä sen riekkuessa irti...

Näitä radalle lähtöjä on varmaan harvassa. Viime kevään Santalahden kisojen jälkeen Oona ei ole kertaakaan ollut hiljaa radalle lähtiessä; AINA haukkunut, kun jätän sen. Ajattelin lähtiessä, että tämähän näyttää lupaavalta, lähteeköhän se ollenkaan sieltä radalle. Este kerrallaan se sieltä sitten lähti menemään, hitaihkoilla kontaktiesteille, pikkaisen kankeilla käännöksillä. Kaikki käännökset oikeisiin suuntiin, kontakteilla selvästi. Ei mitään ylimääräistä - ei haukuntaa - ei virheitä - eikä aikavirhettä. Tulos 0,13 ;) Yhtä lähempänä taas SM-kisoja. =D

Jehulle ja Santulle tosi hieno rata, vain puomin ylösmeno meni hieman sivusta ja siitä kontakti virhe! Tulos 5,73. Tosi hyvää yhteistyötä siellä radalla. :)