No mitäs me kolmoset sitten siellä duunailtiin...

Hyviä ratoja :) Ekalla radalla mie taas vähän hipsin siellä, homma sortui taas siinä lähdössä. Oona haukkui ratahenkilöä (??) mutta lopetti sen kun se tuli kehän laidalle. Yrittikö sanoo, että rata tyhjäksi minä tulen! Sitten ei taas maltettu jäädä istumaan, palautin ja silti se lähti ja sitten annoin lähteä :( vitsin vitsin vitsi! No ei se rata mennyt huonosti, A:n alastulokontakti virhe vain, mutta pikkaisen tuosta lähdöstä jää päälle sellainen varuillaan olo, muttei mitenkään hyvällä tavalla. Mutta tyytyväinen olin rataan, kunnes näin sen nauhalta :P Onnille ja Woitollekin vitoset tästä radasta.

No toinen rata tuli sitten perään, kun maxien radat oli perä jälkeen. Hyvin ehdittiin palautua edellisestä ja lämmitellä seuraavalle radalle, kun oltiin siellä loppu päässä. Onni starttasi alussa ja näytti vauhdikkaan nollan, että siitä mallia. Ratahan onnasi meillekin ja Oonan kanssa saatiin hyvä lähtö, kepeillä meinasi mennä väärälle puolelle, mutta osasi paikata itse. Putkeen väärään päähän vienti oli hyvä myös ja muutoinkin ohjautui hyvin. Pikkasen ohjasin vielä varmistellen. Puomilta ihan hyvä kontakti, mutta ehtii lähteä ennen minuu ja jää odottelemaan että mihis sitten, käskyä ei voi antaa, kun A on nenän edessä :P Maalissa puhdasta takana!

Nollia ei tullut kovin paljon ja ajateltiin, että kaipa sitä palkinnoillakin voisi olla. Woitto livisti vähän keppien lopusta, joten heille vitonen. Tulostaululle mennessä Riikka tuli vastaan ja sanoi, että "te ootte toisia!" josta iloistuin ihkuoikeesti :D Vielä suurempi ilo tuli kun selvisi voittaja: "V**** MIE VOITIN!" joka kuului Marin suusta ( ensimmäinen sana on pakko vähän sensuroida ;) ) Voitto meni ihan oikealle koirakolle, oli nimittäin upea rata! Onnin AVA-kello saatiin näin käyntiin. Eikä olleet ihan pikku kyläkisat ;)

Nyt miulla ja Santulla on molemmilla askelmittarit, et voidaan sit vertailla päivän saldoja :D Hyvä viikonloppu, kaikin puolin. Ensi viikolla sitten lisää ja sitä tuplanollaa tehtailemaan ;)