Viikonloppu päättyi sitten omiin kisoihin Hubsin maneesilla. Aamulla oltiin kisapaikalla puoli kasi virittelemässä kisoja ja iltapäivällä kolmen aikaan oli eka startti (ehkä). Tuomarina Ritva Herrala.

Agilityrata oli yllättävän haasteellinen. Ansapaikat kuitenkin selvitimme virheittä, mutta lappuun tuli kuitenkin se puomin alastulon kontaktivirhe, jolle mun varmaan pitäisi - aikuisten oikeesti - keksiä ratkaisu, ja mielellään tosi hyvä!  Vauhti oli mukavaa ja radalla oli mukava viilettää Oonan kanssa :D Yhteinen sävel olisi niinkuin löytynyt, tähänkin lajiin :D

Hyppyrata näytti aluksi niin lyhyeltä, että ajattelin, ehtiikö siinä edes hengästyä! .. No eipä juuri ehtinyt. Oona alkoi kuitenkin haikailla Santun perään jälleen kerran, kun maneesissa sellainen tuttu tuoksu oli. Lähdinkin radalle sitten räksyn kanssa, mutta pääasia, että räksyi mulle :D Pysyi melko hyvin kaarrokset käsissä ja saimme melko hyvin myös putkeen ohjauksen selvitettyä. Onneksi jatkoin käskytystä, sillä Oona oli hieman epävarma, että tännekö tosiaan. Viimeisen esteen jälkeen ratavirheitä ei ollut ja ihanneaikakin alittui vajaalla kahdella sekunnilla ja oltiin 11. Mistä olin vähän yllättynyt kuitenkin, tunnustetaan.

Katsellaan ja mietiskellään... ja jos tekisikin asioille jotain... mutta mitä :D