Santulle & Pepsille hyppyradalta nollavoitto ja hyppyserti!!

Hyppysertejä eikä voittoja hyppyradoilta olekaan tässä talossa vielä nähty ;) kolmosluokassa. Kaksi ensimmäistä rataa meni hyllyille, ensimmäisellä Pepsi loikkasi puomin ja loikkasi vielä A:nkin ja Santtu otti sen sitten uudestaan. Toisella radalla kielsi yhden hypyn ja livahti jo puomille ja hyllytti, mutta kontaktit tuli sitten jo nähtävästi :) Hyppyradalla ei kontakteja tarvinnut miettiä ja nyt onnistui muutenkin :) Hyvä poijjaat!

Oonan kanssa vedettiin vain agilityradat. Ensimmäisellä meni 7 estettä, että päästiin yhteisymmärräykseen, että nyt tehdään agilitya ja annetaan sen Santun olla missä on. Hallissa oli kyllä hajut, (Pepsi meni ensin) mutta miestä ei näkynyt missään. Puomin alastuloon ei osunut ja vähän kaarretta tuli sen jälkeisessä hässäkässä, mutta loppuun löytyi yhteissävel ja homma toimi. Tulos 6,55 ja sillä 4. sija. Toisella radalla sitten Santtukin oli jo hallissa lähdössä, alussa oli puomi hyvin hollilla, mutta selvittiin sen ohitse. Rata sujui joskin pitkine käännöksineen kivasti, yksi rima tipahti, ohjaaja teki rohkeita sokeita leikkauksia, vitosella maaliin ja aikakin riitti ja tällä kertaa päästiin jopa 2. sijalle. :)

 

Välkky laittaa myös terveisiä: Me ollaan kesä aika pitkälti takapihailtu helteessä ja kaivettu kuoppaa. Treenattukin ollaan agilityä vähän, tokoa jonkin verran ja nuuskuteltu metsässä ja pellolla. Sanovat että minusta tulee hyvä isona, mutta kuinkahan isoksi minun pitää kasvaa... Ehkä isommaksi vielä kuin Jehu... Noh siihen ei tarvita enää paljoa...