2074635.jpg

Viime yönä tuli useampi sentti lunta ja sitä tuli vielä aamupäivänkin. Iltapäivästä aurinko pilkahti tunnin verran, laskeakseen. Kertoipa, että on vielä olemassa ;) Hallin rakennus on kelin kannalta huonossa vaiheessa, sillä perustuksia kaivetaan. Saisi tuo lumi ja pakkanen odotella vielä lähemmäksi jouluun, vaikka piristäähän tuo. Nämä voisi nyt sulaa, ja pärjäähän sitä tällä vielä kuukauden mustassa ja sateessakin eikö ;)

Uusi kännykkä lenkillä testauksessa, tekee vähän hämäriä kuvia, lisättävä manuaalisesti jatkossa kirkkautta. 450 euron puhelimen tilalle ostin "halvan" 79 euron puhelimen, joka tekee lähes kaiken saman, mutta vähän huonommin. No.. niinhän voi käydä pesun jälkeen ;)

Välkky ei ole enää tehnyt suurempia järkytyksiä, ne siirtyi emäntään. N95 pesusta taitaa kyllä olla jo kuukausi. Kännykällä on vaan lenkillä helpompi ottaa kuvia, kuin tavallisella kameralla...

Tosin sellaisen reissun jälkeen se jäi viimeeksi takin taskuun, joka meni lenkiltä suoraan pesuun.. Taskut jäi sitten tarkastamatta. Nyt on kännykälle oma pussukkansa, sen voi laittaa kaulaan tai housuihin ( jälkimmäisestä on vaara taas joutua pesuun...)

Välkky riemuitsi lumen tulosta siinä missä muutkin. Ihan ensi kosketuksesta en jaksanut innostua, sillä se oli aamuyöllä puoli neljä... tuuli ja tuiskutti, oli vähän järkyttyneen näköinen. Syönyt on lunta PALJON, joten varmaan tiedossa pissikäs ilta ;) ja tottahan toki vetää joka reissulla lisää ja lisää. Pepsin kanssa rallasivat takapihalla ihan innoissaan ja taisihan Oona ja Jehukin vähän ilakoida asiasta.