Välkky pääsi aloittamaan agility mölli uransa viikko sitten.  Tällä kertaa mölleille oli pyydetty hyppyrata ja tuomarina oli Santtu. Youtubeen en rataa saanut, joten se on nähtävissä facebookissa, joka sattuu nyt sitten kaverinani olemaan :D

Alku "suoralla" välkky meinasi lipsahtaa eri suuntaan, mutta korjasi hienosti. Tämä on yksi loistava piirre koirassa, varsinkin kun minun kanssa kisaa ( korjailee itse ohjaajan ohjauksia ja oikein ;-)) Vastaavasti loppu"suoran" valssauksissa kolme oli ohjaajalle liikaa, joten sotkeennuin omiin jalkoihin 3 vikalla esteellä ja Välkky tuli kurkkaamaan, että mikäs sitä mammaa noin maailma heittelee. Siitä tuli kielto.

Pummellusvauhdillakin kuitenkin aika 27 sekkaa ja tulimme kolmanneksi :) siis vitosella. Ja... pysyi lähdössä :) :) :) :) :) :) :) ei sillä että olisi oireilisi vielä varaslähdöistä, mutta Oona on sen verran törkeä joten tuntee itse suurta onnistumisen iloa. Ja onhan se aivan eri asia lähtee radalle hallitusti kuin ottaa koira ensin kiinni..

Läl-läl-lää! :)

Lumi saatiin Lappeenrantaan marraskuun alussa tänä vuonna. Katsotaan pysyykö se kevääseen. On kyllä kivaa kun ei ole kuraista ja pimeää, mutta on vähän viileää ja liukasta. Pyörii nollan molemmin puolin, joskaan ei kovin paljon plussan puolella.