Santulla ja Pepsillä viikonloppu meni kivasti :) Riihimäeltä nollavoitto ja 10 ja Ruokolahdelta 15 ja nollavoitto! Eli yks kaks sitä ollaan yhden päässä kakkosista, vaikka viikolla se näytti hetken jo mahdottomuudelta - siis tehdä edes puhdasta rataa. Kontaktithan ne noilla toisilla radoilla paukkuivat, mutta nättiähän se meno muuten oli.

Santtu lähtikin sitten kertamaan armeijan oppeja 1,5 viikoksi ja tämä pari palaa kisa-areenalle sitten ensi kuussa. Ei ainakaan pääse kukaan sanomaan, että koiralla liikaa kisataan ;) Mutta kyllä pojalle uni maistui jo eilen.

Oonan kanssa käytiin testaamassa ohjaajan kuntoisuutta Ruokolahdella. Takana 4 päivää sohvailua ja jäljelle jäänyt yskä. Yskä onneksi pysyi kurissa, mutta ratojen jälkeen tuo hengen kulkeminen oli kyllä vähän tiukassa.... Pikkusievää rataa, mutta sen on nyt kelvattava. Kun yrittää enemmän, yrittää liikaa. Viikolle treenattavaksi jäi sopiva sekoitus irtoamista ja haltuunottoa sekä kontakteja :) Tulos saldo oli miellyttävä, eka radan kielto johtui koiran päälle ajosta ilman käskyä, kun sitä luulee! No kyllä sitä koiraa pitää ohjata ja käskyttää. Toiselta radalta nolla, joka oli pari kaarrosta lopussa ihan ok rata, tosi hyvin kuunteli ohjausta ja eteni alun jälkeen hienosti. Näillä mielin on hyvä lähteä ensi viikon SM-kisoihin :)

1628324.jpg