Viime viikon olinkin Helsingissä, kiitokset seurasta Elinalle, Tytille&Sampalle, Riitalle&Heikille ja Sarille&Tepolle ja hirmuisesti terveisiä ja rapsutuksia Mustille, Trikille, Sintille, Maddelle, Salalle, Önskalle, Töpölle, Möykylle, Artulle, Telkälle, Taarnalle, Silille ja Ufolle. Kolme iltaa koirien kanssa, ei ollut niiiin kova koti-ikävä :D

Viikonlopun vietin kisaamatta missään lajissa :D Melkoinen yllätys, sillä Imatrallahan oli eilen agilitykisat. Jostain syystä ajattelin treenata, ehkä vähän kontakteja... Ja lupauduin vetämään yleiset treenit ja vähän tiukillehan se olisi mennyt tuo kisaaminen. Toisaalta Oona oli treeneissä melko upea, että olin vähän väärässä paikassa.  ..mutta kun sain tiedot kisapaikasta, ei oikeastaan harmittanut ;) Treenit sujui hyvin.

Santtu on kouluttanut itseään, viikko sitten kävi koetoimitsijan peruskurssin ja agility osion ja tänä viikonloppuna oli koulutusohjaajakurssi 1 vuoro. :) On vähän hurahtanut ;)

Tällä viikolla harjoitellaan Oonan kanssa tokoa, lauantaina on koe, ja yritetään pitää minut terveiden kirjoissa. Kurkku on vähän vihjaillut että jotain hämminkiä olisi tulossa, kiitos siitä, että olin vähissä vaatteissa luokassa viime viikolla. Ai jai!

Mutta näillä eväillä mennään tämä viikko. Aurinko paistelee hienosti, eiköhän tämä suju :D