10 luoksepäästävyys 10 paikalla makuu  8  kytkettynä seuraaminen  7,5  irti seuraaminen 0 liikkeestä maahanmeno 9 luoksetulo 10  liikkeestä seisominen  0 estehyppy 8 kokonaisvaikutus 141 pistettä ja II-tulos

Että semmoinen rivi tällä kertaa.

Luoksepäästävyydessä istui nätisti paikoillaan ja paikkamakuun meni maahan rauhallisesti, jättö viivästyi, kun joku joutui vähän pidempään käskemään koiraansa maahan, pysyi hienosti silti. Viereinen koira  sekä toinen vähän kauempana istui kun käännyimme. Vierustoveri istui aikansa ja nousi sitten seisomaan ja muutaman kerran otti pienen askeleen eteen. Pepsi ehti laskea leuan maahan, joskaan ei malttanut sitä pitää, kun tuli häiriötä enemmänkin. Myös koirien kohdalla oli ulko-ovi auki.... olihan sinne toki matkaa.. istumaan nousussa mietti vähän.

Seuraaminen hihnassa oli miusta kyl aika väljää taas, tosin ehti taas työntää tassunsa mun jalan alle kun tultiin halliin!! Miten se ehtiikin pyöriä sillei!

Irti seuraaminen oli miusta vielä hirveämpää, mutta kaipa se on perästä tullut, kun 7,5 kuitenkin siitä sai.

Mutta meidän kivoin liike, liikkeestä maahanmeno meni nollille, vaikka annoin lisäkäskyn! Seiso vaan. Onneksi seisoi sitten seisomisenkin ;)

Luoksetulo oli laiskan puoleista ravia, mutta hienosti eteen ja melko tiiviskin. Sivulletulossa taas kiepsahti, ja se olisi saanut olla reippaampi.

Estehypyssä tulikin sitten hyppykammo, eipä hypännyt. Hyppäsi kyllä kun otimma uudelleen ja näytin sitten myös kädellä. Onnistuihan se sitten ;)

Pitää katsoa mitä seuraavaksi sitten keksii ;)