VUOSI 2010…

Lyhyesti:
OONA
AGIN SM-kisoissa Oona oli joukkueessa ja Pepsi varakoirana. Oona teki harvinaisen hylyn, meni A:n alle putkeen. Rata ei muutoinkaan suosinut… juuri ketään ;)
Oonalle VET-ROP Kuopion KV-näyttelystä
Agin Piirinmestaruuskisoista 0 + HYL, joukkue HOPEAA ( Woitto, Oona, Onni, Warma)
PEPSI
Maaliskuussa nousi kolmosiin
Pepsi yksi suuri tavoite JK1 saavutettiin toukokuussa Haminassa, seuraavan torstain JK2 jäi kiinni yllätys yllätys: tottiksesta 57 pistettä.
Kesäkuussa tokon AVO1 183 pisteillä ja KP:llä.  Elokuussa Pepsille vara SERT ja vara CACIB Kuopiosta
Syyskuussa HYPPY-SERT Kouvolasta
Terveet silmät
VÄLKKY
Huhtikuussa nuorten luokassa erittäin hyvä. Karvoja ei sitten emäntä saanut hallintaan koko vuonna, joten Välkkyä ei uudelleen näyttelykehässä nähty ;)
Terveet silmät
Agissa muutamat epikset, pari nollaa – pari muutakin tulosta ja ei tulosta. Tokoa ja jälkeä vaan treenailtiin.
JEHU
On humputellut muiden mukana lenkillä, kärsinyt pari kertaa ontumisista, joista viimeisin on kestänyt nyt vuoden vaihteen ylitse. Liekkö uusi luupiikki ja lisää rustottumaa tulossa selkään. Syksyn rokotuksilla löytyi sydämestä myös sivuääni, tosin Jehua alkoi juuri ennen sitä hirmuisesti jännittämään, kun eläinlääkärillä oli sellainen jännä kuuntelujuttu.
OHJAAJA
Kärsi alku talven pakkasista, hoiti 2 kk kuolleen isän asioita, talon tyhjennystä, hautajaisia, peruunkirjoituksia. Menetin isän =( ja sain kaksi siskoa =) =) Keväällä vaivasi väsymys, mutta jotain sai aikaan koirarintamalla. Kesän alkaessa sai tietää olevansa raskaana, kärsi kesän helteestä, remontista ja evakkoudesta ja väsymyksestä. Syksyllä sai iloa agilitysta, kunnes lonkka ilmoitti, että juokseminen loppuu nyt. Otti osaa SM-TOKOon työntekijän ominaisuudessa ja oli yksissä TOKO-kokeissa vastaavana koetoimitsijana.
 
Mitäs vuosi 2011
OONA: Terveitä ja hyväkuntoisia päiviä, agilityä mielenvirkeydeksi ja kunnossapidon tueksi. Kisataan jos hyvältä tuntuu ( kunhan ohjaaja kuntoutuu) Tokoa mielen virkeydeksi, jos hyvältä tuntuu. Jälki ja esine-etsintää mahdollisuuksien mukaan, mielen virkeydeksi.
PEPSI: Santtu hoitaa agility puolen, tuloskunnon saavuttaminen agilityssa myös kontaktiradoilla, muista tavoitteista Santtu pitää kirjaa omassa päässään…
TOKOn VOI1 ja mahdollisesti osallistuminen TOKOn SM-kisoihin kesäkuussa. Sopiviin näyttelyihin voisi myös ilmoittaa
VÄLKKY: AGI uran aloitus ja nousu 2-luokkaan, TOKO ALO & AVO ykköset, jos vaan viedään kokeisiin… Näyttelykehässäkin voisi yrittää pyörähtää.
OHJAAJA: tekee sen minkä ehtii/jaksaa ilman stressiä, kuinka elämä lähtee pienokaisen kanssa sujumaan