Eilen käytiin agiloimassa Oonan kanssa kahdestaan Heinolassa, (49 muun maksi koiran kanssa ;) Onnille pikaisia paranemisia!! Iltapäivä-ilta sujui rattoisasti Tuulan & wuokselaisten kanssa.

Aloin itse vaikuttamaan jo itse rauhallisuudelta Tuulan seurassa ja mukavat rennot radat tehtiinkin, vaikka Oona karkasikin ensimmäisessä lähdössä. Oikeastaan se oli vähän onneksikin, sillä se korjattu linja osui kuin nappiin seuraavalle esteelle. Valitettavasti Tornion keppi-syndroma ei hellittänyt tälle radalle, vaan kepeiltä kielto, ihan itse ajoin koiran väärälle puolelle! Siihen meni se nolla. * nyyh* Hyppykuvio meni kuitenkin mainiosti oman liikkumiseni vuoksi ja kyllä Oona hyväksyy jo sen edessä pyörimisen. Rata hieman kummallinen, kun kontakteista vain keinu, A vaihdettiin pussiin, joka ainakin minun kohdaltani vei hylkymahdollisuuden - siinä kohtaa rataa ;)

Hyppärillä odottelin vuoroani noin 40 koiraa. Tuula ja Sasta ekan 5 radan jälkeen tsemppasivat itsensä nollaan * ONNEA!*  upean vauhdikasta menoa!! Meille taktinen riman tiputus, loistavat kepit ja loppusuoran ohjaaja juoksi oikeesti =) Rima oli joko tilastollinen tai sitten käänsin jo liian jyrkästi - sekin voi olla mahdollista, vaikkei siinä jyrkästi tarvinnut kääntää... -14,03 kuitenkin aika, joskin 55 sekuntia oli ihanneaika.

Kokkolan terveisinä tuli Pertille ja Röllille nolla 3. sijalla!! ja lauantain pari vitosta. Alkaa sielläkin kulkemaan kolmosten radoilla! HIENOA!