Syyskuun lopun seuranmestaruuskisat meni ytimekkäästi kolmeen kirjaimeen HYL ja kahdesti. Toinen oli radalla tehty hylky ja toinen oli luvatta lähtö. Heh heh. Menin Pepsin sekä Oonan kanssa. Oonan kanssa sentään tehtiin sitten nolla, mutta siis omia aikojamme ;)

Seuraava viikonloppu tuli vietettyä hallilla kuunteluoppilaana ja kahvinkeittäjänä Oreniuksen koulutuksessa. Hyviä perusasioiden muistutuksia roppakaupalla :) ja pari uutta koulutusjuttuakin irtosi mukaan. Ja varsinkin motivaatiota.

Lauantaina 3.10. korkkasin sitten viimeinkin pk-puolella kokeet ja Pepsin kanssa. Aamusta aloitimme jäljellä, kaikki kepit löytyi, janalta löytyi myös takajälki, josta meni kuusi pojoa. Sitten tottikseen, josta tällä kertaa 66 pistettä, 4 pistettä uupui hyväksytystä :/ seuraamisessa häippäisi hajujen matkaan, luoksetulossa teki maahanmenonkin, ja estenoudot kiersi takaisin ja teki lukuisia muita pikku virheitä, eikä ohjaajakaan ihan kartalla aina ollut ;) Eteenmeno onnistui erinomaisesti, aikas täydellinen: tuomari sanoi NAM! juuri tuollainen sen pitää olla. Sitä oli tosiaan höylätty jonkin verran, mutta en uskonut, että olisi kokeessa toiminut paremmin kuin ever harjoituksissa ;) siis ilman namia :P Ampumisiin ei myöskään reagoinut kummoisesti.

Tämän jälkeen olikin helppo lähteä esineruutuu, jolla ei .. missään vaiheessa ollut mitään väliä :D  Lähetin oikeasta laidasta, ja vaikka tuomari sanoikin, että koira on ulkona ruudusta, Pepsi juoksi silti ruudun suuntaisesti ja ponkaisikin sitten ruutuun takaisin, minun sanomatta mitään. Pusikon takana puuhasi jonkin aikaa jotain ja tuli sitten luokse, esineen kanssa. Tämän esineen luovutus oli myös yksi Pepsin luovutuksista ever. Ruudusta täydet pisteet.

Tottis 66/100 ja maasto 194/200 eli uudelleen on mentävä, mutta maasto puoli nyt ainakin on suht hallussa, ja talvellahan tuota tottista voi kyllä vääntää mielin määrin.

Eilen oli LAU:n uudessa hallissa ensimmäiset sisäkisat. Santtu veti 293 starttia. Oli tosi mukavaa olla hommissa, vaikka FB välillä kutsuikin :D Kiitos vaan seurakavereille hyvästä seurasta.

Välkyn kanssa ollaan treenailtu pääasiassa agilityä (hyvällä mallilla) ja yleistä käytöstä ( vähän huonolla menestyksellä)  Koirilla tuntuu tämän viikon jälkeen olevan energiaa, kun aktivointi on jäänyt vähiin, kun urakoin vetoleluja. Pitää tehdä pari vielä itsellekin ;) Lauantain pitkän päivän tuloksena, joku (?) oli keksinyt kassin jossa oli sokeria ja keksiä. Yksi sokeripaketti oli levitetty lattialle ja janonmäärästä päätellen sitä oli kyllä syötykin, maistanut varmasti jokainen. Välkky joi lenkillä ihan mielettömästi, piti alkaa toppuuttelemaan, ruoka ei maistunut ja kun illalla tulin sitten kotiin (kävin siis iltapäivällä koiria lenkittämässä) niin kotona odotti 1,5 metrin oksennus kuravesineen. Mutta ruoka maistui illalla ja tosiaan sitä virtaa riitti. Omistajassa ei taida virtaa riittää tänäänkään, eikä kyllä nukuttanutkaan. Purkupäivä on kuitenkin tänään pidettävä ;)