2187719.jpg

Talvitauko = taukoa agilitystä ;)

Näinhän se menee. Talvitauko kisailusta päättyy loppiaisena, jossain mielenhäiriössä ilmoitin Pepsin Pieksämäen tokoon. Ollaanhan me toki treenattu ja tavoite oli laitettu Lappeenrannan tokoon 25.1. mutta jos sinne ei mahdu/muista ilmoittautua ( on tehtävä kahden tunnin sisällä tiettynä aikana, joten riski on suuri) ja ku Tiinakii ;)

Ahdistusta lisää se, että pikkutreeneistä huolimatta, seuraamisen käännökset ja tiiviys ei parane... kontakti ollaan sentään saatu vuodessa. Olen kaivanut esiin opukset ja kameran, ja nyt ainakin tiedän, että yksi syy on ohjaaja ;) joka tekee käännökset liian nopeasti ja toinen syy on, että koira on oppinut seuraamaan väärässä paikassa. HEH HEH. Tästähän se ikuisuus projekti sitten lähtee. No me yritetään selviytyä. Pitää vähän kattoo tarkemmin mistä palkkaa ja mihin suuntaan ja kuinka se vaikuttaa ;)

Oona kävi eilen näyttämässä selässä olevaa pattiaan lääkärille ja hieroja Suvi sanoikin, että on saman tuntuinen kuin rasvapatti ja näinhän se olikin. Alusta asti toki tätä mieltä olinkin. Patin poistatus on ensi viikolla, tietää Oonalle paastoa sekä erillään oloa. Parempi että leikataan pois, että kun se sitten jossain välissä puhkeaisi ja huonolla tuurilla sitten kesällä kun on kuuma ja kärpäsiä ja yms yms likaa ja pöpöä. Nyt on hyvä aika muutenkin olla karenssissa ;) Eikä ole ainakaan vielä kipeä.

Pentu se tekee tuhojaan ja riiviöi ja on niin herttainen ja aktiivinen. Jouluherkkuina meni omenoita ja taatelikaakkua. Nam nam. Oheessa meni myös pannun alunen, yksi lautanen, eikä teippirullasta enää käyttöön ole; pikkaisen liuskottuu.. Mutta Välkky laittaa Wodelle terveisiä, taattis oli tosi hyvää ;-)

2187743.jpg

SORI SORI SORI, se ei vaan ollut riittävän vahva toi alunen. Tassutin sitä reilusti, kun ei tullut naksua ja sit sille - vaan - kävi noin.. Yritin kyllä, että jos teippaan sen takaisin. Glögi oli hyvää, kiitos kysymästä.

Välkky on ensimmäinen meidän neljästä koirasta joka napsii urakalla tavaraa pöydiltä. Jehu on JOSKUS yhden tai kahden ruispalapussin tyhjentänyt...