15.08. Huh huh, onpas kesä mennyt nopeasti.

Heinolan jälkeen ollaan käyty agiloimassa Hamissa, omissa kisoissa, sekä Kotkassa, myös piirinmestaruuksista kisaamassa.

Haminassa oli sunnuntaina tarjolla kaksi rataa kakkosille ja Jehu kävi siellä kirmailemassa. Ensimmäiseltä radalta 10 pari rimaa tippui vedätyksessä ja agilityradalta sitten loistava nolla ja toinen sija!! Oona puolestaan teki nätin ja rauhallisen vitosen, kepeillä ei oikein askellus sattunut; ei kääntynyt tokaväliin.

Lappeenrannassa omissa kisoissa Oona teki vihdoin muutakin kuin vitosia, 5, 10 (ev), 15, hyl. Että kyllä sieltä voi tulla vaikka mitä vielä! Jehulle lauantailta Hylky ja 10, mutta sunnuntai oli sitten parempi päivä ja Santtu ja Jehu tekaisivat kaksi kappaletta nollia  sijoituksilla toinen ja kolmas... ja NEHÄN ON SITTEN KOLMOSLUOKAN KAMAA!!!!! Pääsivät yllättämään minutkin :P Se kävi sitten taasen niin nopiasti.

Seuraavana viikonloppuna Kotkaan. Jehua ei sitten ilmoitettu sunnuntain radoille, koska piirinmestaruudesta ei äksät kisaa. Radat olivat kuitenkin ihan virallisia kisoja, joten osallistumisoikeus heilläkin olisi ollut. Jehulle lauantailta 5 ja 10 radat enemmän tai vähemmän yliajalla. Oonalle siisti vitosen agilityrata - puomin alastulo virheellä ja kaamea 15 hyppyradalta!

Sunnuntaina Oonalle tosi nätti ja rauhallinen agilityrata nollalla ja luokkavoitolla!! Piirinmestaruudesta kisatessa hyppiksellä, ahneuksissaan sitten 20 ja yliaikaa. Nätillä rauhallisella menolla olisi ollut hyvinkin tsänssejä... Nollavoitto on nollavoitto, ja tämä oli SE ensimmäinen, eli agility - valio- vuosi on pyörähtänyt käyntiin.

Joukkuekisoissa maxeissa meidän joukkue (Kaisa, Oona, Woitto, Onni) oli 6. ja Jehun joukkue (Lordi, Mikke, Jehu, Venla) 7.